Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents

Jorge Javier Vázquez, assenyalat per l'última cosa que s'ha vist del seu nou programa

Jorge Javier Vázquez rep fortes crítiques per 'Cuentos Chinos'

Jorge Javier Vázquez està a punt d'estrenar Cuentos Chinos, el seu nou programa a Telecinco, que suposarà tornar a la televisió després de mesos allunyat de la petita pantalla.

Un format nou i basat en entrevistes que buscarà competir amb Pablo Motos, però que abans de la seva arribada a la cadena ja està rebent fortes crítiques.

I és que els espots publicitaris que ja s'han emès no acaben de convèncer l'audiència. Hi apareixen diversos joves que asseguren que "ens veurem a les deu", una manera de confirmar l'hora a la qual podrem veure-ho.

Caretl de Contes Xinesos, programa de Jorge Javier a Telecinco
La promoció de 'Cuentos Chinos' està rebent fortes crítiques | Mediaset

Imatges que es veuen acompanyades del suposat logo del programa, encara que en cap moment apareix el nom o la cara de Jorge Javier Vázquez relacionat amb aquest.

Una manera de jugar també amb l'espectador, encara que molts ho han vist força cutre i fins i tot impropi d'una cadena de la talla de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Javier Vázquez, al punt de mira pel seu nou programa

"Sembla una televisió local barata, sense pressupost i amb emissió en proves. Sou vergonyosos", els han criticat. "És inaudit veure com la llei del mínim esforç regeix a la cadena, no es pot donar a conèixer un format nou així", prossegueixen els comentaris sobre això.

I aquests són només alguns dels atacs que han rebut: "De debò una cadena nacional pot tenir promos tan cutres?", es pregunten.

"Però a qui se li ha acudit un nyap com aquest?", sentencien. Encara més, hi ha qui els acusa de voler "destrossar el programa abans d'estrenar-lo".

De moment, ni La Fàbrica de la Tele, productora responsable del format, ni Jorge Javier Vázquez, s'han pronunciat sobre això.

Tot i que, això sí, no semblen haver arrencat amb molt bon peu aquesta nova temporada plena de canvis. "És inaudit veure com la llei del mínim esforç regeix a la cadena, no es pot donar a conèixer un format nou així...", adverteixen inaudits.

Per part seva, i mentre espera el moment de tornar a Telecinco, Jorge Javier segueix gaudint de les seves interminables vacances. De fet, amigues properes com Terelu Campos ja han confirmat que el presentador es troba millor.

Després de passar una etapa molt delicada, el de Badalona ha aconseguit recompondre's i tornarà més fort que mai a la que sempre va ser casa seva.