Muntatge de fotos de primer pla de Terelu Campos, amb rostre seriós, i al costat en un cercle una imatge del seu exmarit, Alejandro Rubio
GENT

Terelu Campos revela què va passar quan es va divorciar del pare d'Alejandra Rubio

Terelu Campos ha tornat a parlar del pare de la seva filla

Terelu Campos té un blog a Lecturas on parla de la seva vida i també de temes del cor que l'afecten. I precisament això és el que ha fet ara. Ha tornat a fer referència a un dels moments més complicats que ha viscut: el divorci d'Alejandro Rubio.

Terelu Campos ha posat sobre la taula la seva separació del pare de la seva filla Alejandra. Ho ha fet per donar a conèixer que en aquest tràngol complicat va rebre l'ajuda d'un personatge conegut de la premsa rosa.

Terelu Campos explica qui la va voler ajudar en divorciar-se

Terelu Campos se sincera més que mai escrivint a l'esmentat blog que posseeix. Bona mostra és que aquesta setmana ha explicat una cosa que desconeixíem. Ha donat una dada que té a veure amb la ruptura amb el pare de la seva filla Alejandra, de qui es va separar el 2003, després de casar-se el 1998.

El que l'expresentadora de Sálvame ha revelat és que, en agafar camins separats, hi va haver una figura molt famosa que li va allargar la mà com a ajuda. I aquest no va ser cap altre que Fernando Fernández Tapias, el marit de la seva amiga Nuria González, que ha mort aquests dies.

Per exposar com n'era de bona persona l'empresari, Terelu ha explicat com va estar al seu costat en el moment de la fi del seu matrimoni. Així, ha afirmat: “Era un home especial que, quan em vaig separar d'Alejandro, el primer que va fer va ser oferir-me casa seva per viure-hi amb Alejandra. Això no ho fa qualsevol”.

Mar Flores passejant amb Fernando Fernández Tapias
Terelu Campos ha confessat que Fernando li va donar suport quan es va divorciar | GTRES

A això ha afegit: “Per això, volia expressar-vos en aquestes pàgines el que sempre significarà Fernando en la meva vida. Algú molt especial”. Encara més, ha deixat clar que “amb la seva mort, se n'ha anat un amic per a mi”.

“He gaudit molt amb ell. M'he sentit estimada, protegida, cuidada i respectada. Fernando sempre ha estat un burleta que parlava amb molts renecs i en això com ens assemblem”.

Campos, així mateix, ha manifestat que en tot moment l'empresari sempre va ser molt afectuós amb la seva filla Alejandra des que era molt petita. Pel que sembla, feia broma amb ella i li deia “cul vaca” i, encara que la jove ha anat creixent, ell continuava anomenant-la d'aquesta manera.

Tot el que se sap de la separació de Terelu Campos i Alejandro

Terelu Campos ha tornat a parlar avui de la seva ruptura sentimental d'Alejandro amb aquest article, però no és la primera vegada que ho fa. En aquest mateix espai a Lecturas ha revelat que aquella es va produir perquè eren dues persones de caràcter fort i ella es va veure desbordada per la feina, entre altres coses. Fins i tot ha arribat a admetre que, encara que en aquell moment va creure que prenia la decisió encertada, avui pensa que es va equivocar.

De la mateixa manera, la germana de Carmen Borrego ha arribat a admetre que Rubio sempre serà l'home de la seva vida. I no només perquè ha estat un dels seus grans amors, sinó perquè li ha donat el més important per a ella: la seva filla.

Alejandro Rubio amb vestit, Alejandra Rubio amb vestit de lluentons i Terelu Campos amb vestit blanc i daurat rient en el 18è aniversari d'Alejandra
Terelu Campos ha aconseguit mantenir una relació de gran afecte amb el pare d'Alejandra | GTRES

Terelu sabem que actualment segueix molt unida al seu exmarit. Tant és així que ella va estar al seu costat quan ell va perdre la seva parella i ell hi ha estat recentment per la mort de María Teresa. I és que han aconseguit mantenir la cordialitat, el respecte i l'afecte amb el pas del temps.

Precisament, aquest bon rotllo que hi ha entre ells també ho ha reconegut el xofer de la seva mare. Aquest, Gustavo Guillermo, està concursant en GH VIP i allà ha confessat que és veritat que Campos i Rubio tenen una relació envejable.