Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno somrient i Antonio David Flores amb cara de ràbia
GENT

El succés que està a punt de viure Olga Moreno trencarà a Antonio David Flores

Olga Moreno viurà un moment crucial que posarà en perill la seva relació amb Antonio David i que podria canviar-ho tot

Olga Moreno ja es troba a Hondures on arriba disposada a aprofitar al màxim la seva oportunitat a Supervivientes All Stars. La sevillana acceptava l'oportunitat que li ha brindat Telecinco per repetir l'experiència i tornar a aconseguir l'anhelat xec.

Tot i això, Moreno s'enfronta a una complicada situació. Sobretot, pel succés que viurà i que trencarà Antonio David. Aquest moment no és altre que el seu retrobament amb Jorge Javier, amb què ha evitat coincidir després de la seva victòria el 2021.

Captura d'Olga Moreno entrant al plató de Supervivientes

Olga Moreno i el moment més esperat per tothom

Olga Moreno es convertia en concursant de ple dret fa unes setmanes després de confirmar-se la seva participació a Supervivientes All Stars. Després de la seva victòria el 2021 i l'enrenou pel documental de Rocío, la sevillana torna a la televisió.

I ho fa amb el coneixement que viurà un moment complicat que trencarà Antonio David. El que passarà aquest dijous mateix és que l'empresària es retrobarà amb Jorge Javier. Una trobada que es produeix després que la seva relació acabés de forma abrupta després de l'huracà Rocío.

Muntatge en primer pla d'Olga Moreno feliç i Jorge Javier Vázquez amb rostre neutre

De fet, el dia en què Olga es va proclamar guanyadora de la seva edició, Jorge va declinar ser-hi present i fer-li entrega del xec. A les orelles va arribar que l'ex d'Antonio David no volia coincidir amb ell i el català no va aparèixer. Aquesta mala relació es va allargar fins a l'any 2022, quan Olga tampoc va acudir a cedir-li el testimoni a Alejandro Nieto.

Aquesta decisió va ser la confirmació que entre la dissenyadora i el presentador les coses seguien estant tenses. Ara, tres anys després, les coses han fet un gir considerable i es tornaran a veure les cares.

Antonio David Flores plorant al plató de ‘Sálvame’

Una de les persones que estarà molt atenta a aquesta trobada serà Antonio David. El malagueny ha carregat en multitud d'ocasions contra Jorge Javier, a qui culpa d'haver estat vetat a Telecinco. El seu temor més gran és que, després de la ruptura amb Olga, aquesta decideixi fer les paus amb el català i formin una aliança.

Una cosa complicada tenint en compte l'amistat que uneix Jorge amb Rocío i que deixa Moreno en una situació molt compromesa.

Olga Moreno aixeca el veto a Jorge Javier

Una de les coses que Olga mai va perdonar a Jorge Javier va ser que aquest qüestionés la seva victòria a Supervivientes. El català va mantenir que la seva victòria només va ser deguda a una mena de càstig contra Rocío pel seu documental.

“No he superat la tristesa que Olga Moreno amb les seves mentides i paranys sentimentals guanyés un concurs que no mereixia guanyar”, va arribar a manifestar. Fins i tot li va arribar a recriminar que mentís sobre la situació real per la qual travessava el matrimoni amb Antonio David. “Ja estava malament amb el marit”, va revelar el de Badalona.

Olga Moreno asseguda en un plató de Telecinco amb rostre seriós

Tot això va motivar que Moreno evités coincidir amb Jorge al plató. A l'edició del 2022 s'esperava que la sevillana lliurés el xec a Alejandro, però aquesta va declinar anar-hi. “Hi ha coses que són complicades i que tots sabeu, m'encantaria, perquè dec molt a tots els que són aquí darrere, però em costa”, va explicar.

Així va quedar la relació entre ells durant tres anys. Ara, Olga està de nou a Hondures i serà Jorge qui li doni la benvinguda d'aquí a poques hores. El català està disposat a tornar a trobar Moreno i s'espera que aquest moment sigui de màxima expectació.

Ara que ha trencat tot enllaç amb Antonio David, potser la relació amb Jorge experimenti un canvi notable. El que manté el malagueny en suspens per saber com procedirà la seva exdona davant la presència del seu màxim enemic.

➡️ Gent

Més notícies: