Muntatge de Pau Gasol somrient en vestit negre, Cat McDonnell somrient amb cabells regodi i llavis vermells, ell al costat dels seus fills i un emoji enamorat
GENT

La tendra foto de Pau Gasol amb Ellie i Max, els dos fills que té amb Cat McDonnell

El jugador de bàsquet català està passant per un dels millors moments personals de la seva vida amb la família

Pau Gasol és un dels exjugadors de bàsquet professional més populars d'Espanya. La seva trajectòria esportiva s'ha acabat, però la seva popularitat continua intacta. Ara ell i la seva dona, Cat McDonnell, gaudeixen de la criança dels seus fills: l'Ellie i el Max.

La família viu als Estats Units i el 16 de juny passat van celebrar un dels dies més especials al calendari. El Dia del Pare va inundar les xarxes socials de missatges i imatges carregades d'afecte. La família Gasol no va poder ser menys i la mare de les dues criatures de l'esportista es va encarregar de fer-li la millor de les felicitacions.

Pau Gasol gaudeix de la seva família, el seu èxit més gran

La dona del català va escriure en un missatge públic al seu perfil d'Instagram que no ha deixat indiferent a ningú. "No podria haver escollit el millor company, marit i amic per a aquesta vida salvatge amb ells", assegura. A això afegeix que és el millor exemple possible per als seus fills i que els il·lumina cada dia.

Post de Cat McDonnell a Instagram amb Pau Gasol somrient en pol blanc amb els seus fills amb samarretes blaves el 16 de juny de 2024

El missatge és bonic, però el millor és la fotografia que acompanya el text. En ella, es pot veure a Pau Gasol amb els seus dos fills als braços i somrient a la càmera. No hi ha dubte que el jugador està passant per un dels seus millors moments personals, ja que la seva cara de felicitat el delata.

Els nens miren també la càmera i la nena li passa el braç per sobre el germà petit. Tot un cúmul de mostres d'amor i afecte que confirmen que són la família que tothom voldria tenir.

Un amor celebrat en dos casaments

Ellie té tres anys i Max un i tots dos són el resultat de l'amor que Pau Gasol i la seva dona es tenen. És tal el compromís entre tots dos que es van casar per partida doble. La primera celebració va tenir lloc a Girona i la segona a San Francisco.

D'aquesta manera, la parella s'assegurava que totes les persones més importants a les seves vides podien assistir-hi. Des de llavors les bones notícies no han deixat d'arribar a aquesta parella que ha aconseguit el somni de l'esportista: ser pare.

Qui sap si augmentaran la família per continuar sumant amor i experiències. Segur que si això passa ho compartiran entre els seus seguidors com han fet fins ara. Sigui com sigui, si ho fan plegats segur que serà un èxit.

Pau Gasol té una carrera professional única

Cal recordar que Pau Gasol va jugar durant 18 temporades a l'NBA. El de Barcelona ha complert amb escreix el somni de qualsevol jugador de bàsquet espanyol. Jugar en aquesta lliga americana és estar a l'elit, per la qual cosa complir més d'una dècada és una meta aconseguida.

La seva alçada de 2,13 metres li ha facilitat el camí d'una brillant carrera. De fet, se'l considera el millor jugador de bàsquet espanyol de tots els temps i un dels més destacats en l'àmbit internacional. Pau Gasol sap què és triomfar en tots els sentits i àmbits de la vida.

➡️ Gent

Més notícies: