Fotomuntatge de Marc Ribas somrient amb una imatge amb les seves filles
GENT

Els originals noms de les filles de Marc Ribas i el seu sorprenent significat

Marc Ribas, el xef més famós de la televisió pública de Catalunya, i la seva dona tenen dues filles: els seus noms

Marc Ribas és una de les personalitats més estimades de la televisió catalana que continua destacant-se a la programació de TV3. La veritat és que el català s'ha convertit en un referent al món de la cuina i a la pantalla. Tot això, gràcies al seu talent culinari.

Amb el programa Cuines, Marc Ribas ha portat a les llars catalanes la seva passió per la gastronomia. El seu enfocament proper i la seva habilitat per simplificar receptes complexes l'han fet popular entre els televidents.

A més de Cuines, el xef és conegut pel seu paper a Joc de Cartes, un programa de competició entre restaurants catalans que ha aconseguit un gran èxit. En aquest show, Ribas no només avalua el menjar, sinó que també mostra el seu costat crític i analític.

Marc Ribas, presentador de Joc de Cartes a TV3, mirant a càmera

Marc Ribas i les seves dues precioses filles

Tot i això, lluny dels fogons i de la pantalla, Marc Ribas gaudeix d'una preciosa vida familiar. I és que només cal que donem una ullada al seu perfil de les xarxes socials per confirmar-ho.

Marc Ribas està molt orgullós de la seva família, en concret de les seves dues filles, l'Ona i la Sira. No és poc habitual veure-les amb el seu pare a Instagram preparant els plats amb la millor pinta. I és que totes dues comparteixen la gran passió del xef, que és, per descomptat, cuinar.

I això no només es queda a les xarxes, sinó que també s'han atrevit a sortir a plató per demostrar el seu talent culinari, heretat del xef. L'Ona i la Sira van sortir fa algun temps al programa Cuines de TV3 acompanyades del presentador. 

Marc Ribas al programa de TV3

Els originals noms de les filles de Marc Ribas i el seu significat

Cada cop és més comú que els pares escullin noms curts i de fàcil pronunciació, però sense deixar de ser bonics. Això mateix devien pensar Marc Ribas i la seva dona, ja que els noms de les seves dues filles compleixen a la perfecció aquestes característiques.

En la moda dels noms breus, Ona es destaca com un dels favorits per a les nenes. Deriva del nom Mariona i és una variant de Maria, encara que en la forma curta resulta especialment atractiu.

Pel que fa al nom de Sira, solen ser dones ambicioses, plenes d'energia i determinació per conquerir els seus objectius i materialitzar els seus somnis. Destaquen per tenir una personalitat distintiva, marcada per la seva creativitat i originalitat.

No gaudeixen de la soledat; sempre estan en la recerca de companyia per embarcar-se en noves aventures. Els caracteritza un fort desig de col·laborar amb els altres. A més, tenen un gran sentit de l'humor, cosa que fa que sigui gairebé impossible avorrir-se amb la seva presència.

➡️ Gent

Més notícies: