Fotomuntatge de Pau Gasol amb una imatge de la família i un fons de cors

GENT

Pau Gasol: Els seus dos casaments i el detall de la seva filla en honor a un amic mort

Pau Gasol és tota una llegenda del món del bàsquet, però el català gaudeix ara d'una vida més tranquil·la al costat de la família

Pau Gasol està d'actualitat. L'NBA ha anunciat els 28 jugadors que competiran al Panini Rising Stars 2024, el qual tindrà lloc el pròxim 16 de febrer. L'acte es durà a terme al Gainbridge Fieldhouse d'Indianapolis.

Pau Gasol tornarà com un dels quatre entrenadors. D'aquesta manera, l'NBA va anunciar aquest dimarts passat la llista de participants entre els quals hi ha el català. L'equip guanyador de la final serà l'equip que aconsegueixi abans els 25 punts.

Pau Gasol i els seus dos casaments

Pau Gasol ja és tot un pare de família. L'etern jugador de bàsquet està casat amb la periodista Catherine McDonell i és pare d'una nena i un nen. La seva família és ara la seva prioritat i és que així ho podem veure a les seves xarxes socials on comparteix diverses imatges amb ells.

Tot i això, segur que molts desconeixen un detall de la vida privada de Pau Gasol. El català no s'ha casat una vegada, sinó dues. L'esportista català i la periodista nord-americana es van casar el 2018, però per partida doble.

La boda va tenir dues cerimònies, una a Girona i una altra a San Francisco. Era complicat que els familiars i amics de tots dos poguessin anar a una mateixa celebració sent de tan lluny. D'aquesta manera, la parella va optar per casar-se dues vegades per facilitar l'assistència dels seus familiars.

El detall de la seva filla

Si bé és cert que Pau Gasol ha complert molts dels seus somnis, n'hi ha un que, segons va publicar Vanitatis, li feia especial il·lusió. I no, no té res a veure amb el món de l'esport i el bàsquet. El cert és que Pau Gasol volia convertir-se en pare.

Va ser el 2020 quan Pau Gasol i Catherine van anunciar l'arribada de la seva primera filla. D'aquesta manera, van decidir anunciar a través del seu compte d'Instagram la feliç notícia. Cosa que va ser molt ben rebut per tots els seus seguidors i seguidores.

"No podem estar més feliços d'afegir un nou membre a la nostra família ben aviat. Seràs la millor mare Catherine. La vida està a punt de portar-nos per una nova aventura meravellosa", va dir Pau Gasol.

Així, van donar la benvinguda a Ellie, la qual ja té 2 anys. Però és que a més, hi ha un detall en el nom de la seva filla en honor al seu gran amic Kobe Bryant . El nom complet de la petita és Elisabet Gianna Gasol.

Cal recordar que Gianna era la filla gran de Kobe Bryant. Desafortunadament, van morir en un tràgic accident d'helicòpter el 26 de gener del 2020. D'aquesta manera, amb el nom de la seva filla, Pau Gasol va voler homenatjar el seu gran amic.

Imatge de Pau Gasol amb Kobe Bryant
Pau Gasol i Kobe Bryant eren grans amics. | Europa Press

Un temps més tard, va arribar el petit Max a qui, a jutjar per les fotos, Pau Gasol adora. I és que el català comparteix molt sovint imatges amb el nen.

Una família de quatre amb què Pau Gasol ha aconseguit complir un dels seus somnis. El català és tota una llegenda gràcies a la seva gran trajectòria professional. Ara és moment de viure una vida més pausada i gaudir dels seus éssers estimats.