Primer pla de Jonan Wiergo molt sorprès a la palapa de 'Supervivientes 2023'
GENT

'Supervivientes' revela a Jonan Wiergo què ha passat amb la seva família a Espanya

Jonan Wiergo ha conegut la situació que travessa la seva germana, Elisabet

Jonan Wiergo està tirant endavant la recta final de Supervivientes i fins ara s'havia mantingut absolutament aliè al que passava a Espanya. Tot i això, ara, el reality li ha volgut donar una sorpresa, i als seus companys també. Així, se'ls ha permès accedir a informació del que està passant aquí.

Jonan, en concret, ha pogut descobrir què passa amb Elisabet, amb la seva germana i defensora. Exactament ha sabut que des que va marxar ella ha experimentat canvis i situacions realment complicades. Però, malgrat tot, continua acudint a cada gala a plató per donar la cara per ell.

Jonan Wiergo té notícies de la família

L'influencer s'ha emportat una grata sorpresa, igual que la resta de concursants, quan ha sabut que rebria un regal. En efecte, ha topat amb fotografies dels seus familiars i amics així com amb una carta de la seva mare. Tot i això, el que més l'ha emocionat ha estat descobrir el text que li havia enviat la seva germana.

Jonan ho ha llegit entre llàgrimes: “Hola, vida! Quines ganes tenia d'escriure't i que em poguessis llegir. T'he enviat missatges pràcticament cada dia, així que el telèfon estarà a punt d'explotar. Necessitava molt explicar-te el que anava passant aquí fora i que a la tornada no se t'escapés res”.

“He tingut alguns embolics amorosos que no t'esperes gens i amb els que riuràs molt. Si sabessis les vegades que t'he sentit en el meu caparró dir-me el de sempre. Sí, això de «t'ho vaig dir i deixa't d'homes i busca't una dona»”.

Captura de 'Supervivientes' amb Jonan Wiergo plorant amb una carta i la seva germana al plató el 18 de juny de 2023
Jonan Wiergo s'ha emocionat en tenir informació d'Eli. | Mediaset

A continuació, ha continuat llegint: “Ja no soc l'Eli del dia que vas marxar i en part ha estat gràcies a tu. Per això espero haver estat a la teva altura perquè et sentis orgullós de mi, com ho estic jo de tu. Ets el meu guanyador, t'estimo infinit i ja queden pocs dies per veure't”.

Paraules amb les quals Wiergo ha reaccionat emocionat. Ho ha fet dient: “Llegir que ha experimentat un canvi aquests mesos que he estat fora, em fa increïblement feliç i orgullós. Segur que ha millorat en mil aspectes”.

Jonan Wiergo sap que Elisabet ha experimentat situacions de tota mena

Jonan Wiergo, gràcies a Supervivientes, ha sabut així que la seva defensora ha experimentat un gir notable des que va començar el concurs. I també que ha viscut situacions de tota mena, que ella li ha anat explicant a través de missatges al mòbil.

Així, ell ha sabut que Elisabet ha passat a convertir-se en una de les protagonistes de les gales del programa. Ella s'ha entregat completament a defensar-lo, pel seu comportament, cosa que en més d'una ocasió li ha generat crítiques. N'és una bona mostra que no va dubtar a carregar fa uns dies durament contra la mateixa Mercedes Milà.

Jonan podrà descobrir que la presentadora va escriure a les xarxes que Jonan i Adara, entre altres concursants, estaven carregant amb Asraf per pur racisme. Això va portar que la germana d'ell sortís en la seva defensa escrivint: “Ni els bons són tan bons ni els dolents són tan dolents”.

“Crec que no heu vist Asraf en altres concursos. Poc té a veure amb el que està mostrant a Supervivientes ”.

Captura de 'Supervivientes' amb la germana de Jonan Wiergo al plató el 18 de juny de 2023
Jonan Wiergo ha sabut que la jove ha canviat molt aquests mesos. | Mediaset

Al que va afegir del marroquí: “Quant a explicacions i arguments, ell també està força equivocat. Va dir mentider al meu germà i només va saber esquivar la conversa sense dir res”.

És més, ella mateixa ha reconegut a l'última gala que en l'àmbit personal aquesta experiència li ha suposat un canvi notable. Sí, perquè, malgrat les seves pors, les està afrontant pel seu germà, perquè se'n senti  molt més orgullós del que està. I és que la noia ha manifestat: “Ell sap que això era un repte enorme per a mi, perquè soc molt tímida”.

“Ho passo malament i se sol confondre que soc tímida amb el fet que soc seca o antipàtica. De veritat, que és timidesa i em creo un mur. Però dono les gràcies a Jonan per això”.