Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco
GENT

Telecinco amaga alguna cosa de Jorge Javier Vázquez que acaba de sortir a la llum

Jorge Javier Vázquez sembla que ja ha pres una decisió

Jorge Javier Vázquez continua sent un dels protagonistes principals de la premsa social espanyola. I és que, després de retirar-se de la televisió, ha sortit a la llum una informació que sembla que Telecinco està intentant ocultar.

Fa unes setmanes, l'audiència de Mediaset España es va quedar molt sorpresa en adonar-se que el comunicador havia abandonat el lloc de treball. I encara que al principi la cadena va assegurar que era una baixa temporal, res més lluny de la realitat.

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
Jorge Javier Vázquez va abandonar el seu lloc de treball sense avís previ | Mediaset

Després de la imminent cancel·lació de Sálvame, el Jorge Javier Vázquez va voler compartir públicament els seus problemes de salut. I és que tant ell com els seus metges han decidit que el millor és posar en pausa la carrera professional per centrar-se en la seva recuperació.

Tot i això, no va ser fins passats uns dies, quan el presentador va acudir a les seves xarxes socials per anunciar la seva retirada de la televisió per un temps "indefinit".

Ara, i malgrat que encara no hi ha hagut una confirmació, diversos mitjans ja han anunciat quina ha pogut ser l'última decisió que ha pres el Jorge en relació amb el seu retorn.

Jorge Javier Vázquez sembla que ho té clar

El Jorge Javier Vázquez no tornarà a Telecinco per al final de Sálvame. O això és el que, almenys, han assegurat diversos mitjans espanyols. I per això s'han basat en les últimes paraules que el catalá ha compartit a les seves xarxes socials.

Segons ha assegurat el presentador, hi ha moments a la vida en què "cal parar". "El cos i la ment t'envien senyals i, al llarg de la meva vida, jo he estat poc de fer-los cas. Fins avui", confessa el televisiu.

Per això, el Jorge Javier Vázquez no ha tingut objeccions a assegurar que necessita "aturar-se" per cuidar-se i "per preguntar-me què vull".

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Jorge Javier Vázquez no sap quan tornarà a la televisió | Mediaset

Ha estat en aquest moment quan el de Badalona ha volgut deixar clar que ni vol ni pot posar una data pel seu retorn televisiu: "En aquests moments, tornar és l'última cosa en què penso, encara que potser és el que més em vingui de gust. Així que per ara només puc dir 'Fins sempre, fins quan pugui o fins que sorgeixi'".

Des de llavors, molts seguidors del Jorge Javier Vázquez han mostrat a través de les xarxes socials els seus desitjos de veure'l presentar el final de Sálvame. Una petició a què s'ha sumat Belén Esteban.

Durant una de les seves intervencions a l'esmentat programa, 'la princesa del pueblo' no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer-li una petició compromesa al seu gran amic.

I és que encara que sap quin és l'estat del Jorge Javier Vázquez, li va demanar que el 23 de juny, última emissió de Sálvame, fes un "esforç" per ser-hi present.

"Sé que estàs de baixa, però has de ser aquí perquè jo, tots els meus companys i tota la gent d'Espanya et necessita", va assegurar Belén Esteban, visiblement afectada.

A més, en una altra de les seves intervencions, la de Paracuellos no va tenir cap problema a confessar com trobava a faltar el Jorge Javier Vázquez:

"M'he matat amb tu. La moguda que vam tenir a la pandèmia, si hagués estat per mi, no hauria tornat. Però et vull donar les gràcies per portar aquest programa com ho has portat".

Tot i això, totes les alarmes es van encendre quan va assegurar que, el dia 23, Jorge Javier Vázquez estaria present, però "a la seva manera".

Captura del programa 'Sálvame' de dimecres 7 de juny amb un primer pla de Belén Esteban
Belén fa una compromesa petició a Jorge Javier Vázquez | Telecinco

"Vull que sàpiga tothom que per mi has estat el millor presentador de la cadena. Des d'aquí, Jorge, et faig un petó molt fort. Et conec i sé que estaràs a la teva manera", va sentenciar la tertuliana, donant a entendre que no estarà present per al final del programa.

Després de conèixer aquesta informació, i després de saber que el Jorge Javier no estarà al capdavant de la nova edició de Gran Hermano, tot apunta que la seva retirada va per llarg.