Captura de 'Supervivientes' amb María Jesús Ruiz amb rostre seriós el 28 de juny de 2023
GENT

María Jesús Ruiz acusa Manuel Cortés i busca més problemes a Raquel Bollo

Raquel Bollo ha intentat que els seus fills tinguin bona imatge i no ho ha aconseguit

María Jesús Ruiz té clar què està passant amb Manuel Cortés fora de Supervivientes i no aguanta més temps callada. L'ha acusat de tenir mal perdre i “estar rebentat”, però això no és el pitjor de tot. Diu que els seus actes reflecteixen molta maldat, acusació que complicarà la vida de Raquel Bollo dins de Telecinco.

Raquel Bollo era una de les estrelles de Sálvame i va deixar el programa perquè no volia que ningú parlés de la seva vida personal. És cert que es va fer famosa per ser exdona de Chiquetete i per narrar com havia estat el seu matrimoni dur amb el cantant. Assegura que va ser tan sincera per necessitat, necessitava una feina per mantenir els seus fills.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés al plato el 8 de juny de 2023
Manuel Cortés cada cop té menys suports | Mediaset

Bollo va deixar la petita pantalla quan es va adonar que els fills començaven a ser grans i estaven cridant l'atenció. Manuel Cortés volia ser cantant i no li anava bé estar vinculat a certs enrenous, per això Bollo ho va abandonar tot. Ha sortit publicat que ara Manuel i la seva germana Alma són a Telecinco per ajudar econòmicament la seva mare.

María Jesús Ruiz no se'n compadeix, tots estan treballant per necessitat i no vol callar allò que pensa de Manuel. L'ha acusat de ser un mal perdedor i estar minant el concurs d'Asraf Beno perquè ell té possibilitats de guanyar.

María Jesús Ruiz desemmascara Manuel Cortés

Maria Jesús s'ha quedat de pedra en veure que el Manuel va dient que Asraf s'ofereix per ensenyar-vos “a fer televisión” . Amb això vol fer entendre que el model està interpretant per arribar a la final. Raquel Bollo té el mateix discurs i això és el que li genera tants problemes.

“Si en un reality busquem la definició de 'rebentat' sortiria la paraula Manuel. No pots estar més rebentat ni tenir més maldat i no pots ser més envejós de la posició d'Asraf. Potser Asraf va entrar en aquest concurs amb molt pocs seguidors i amb poques persones que sabessin qui era, però ara no només a tu, sinó a tots els concursants, us dona 20 voltes”.

Captura de 'Supervivientes' de Raquel Bollo enfadada i senyalant el 4 de juny de 2023
La situació de Raquel Bollo s'ha complicat | Mediaset

Raquel ja no hi pot fer res: els seus fills no són intocables perquè han començat a treballar a la televisió. S'han aprofitat dels seus cognoms per cridar l'atenció i ara n'han de pagar les conseqüències. Ningú els va prometre que tinguessin èxit, de fet, era previsible que generessin polèmica.

Bollo té una imatge molt delicada, ha protagonitzat grans problemes i no té gaires seguidors. Per això els atacs de Maria Jesús estan sent tan aplaudits.