Dona amb cabell llarg i ros mirant cap a un costat amb una imatge borrosa de tres nens en pijames i un emoji sorprès a la cantonada.
GENT

Els sorprenents noms dels tres fills de Beth Rodergas i el seu desconegut marit

Beth Rodergas i el seu desconegut marit ja són pares de tres fills: els sorprenents noms dels petits

Beth Rodergas, reconeguda com una de les cantants més estimades d'Espanya, ha compartit una etapa crucial de la seva vida personal després del seu pas memorable per Operación Triunfo. I és que la cantant catalana ha fet partícip al seu públic de la seva faceta com a mare.

De fet, l'any passat, Beth va anunciar el naixement de la seva tercera filla a través d'una encantadora publicació a les xarxes socials. Un esdeveniment especialment significatiu a causa dels reptes que va enfrontar amb l'endometriosi.

Una condició que li va ser diagnosticada als 16 anys i que va complicar els seus embarassos anteriors. "Em van diagnosticar endometriosi quan tenia 16 anys. La regla em va venir als 14 anys, i als 16, després de molts dolors, vaig anar per primera vegada al ginecòleg", va confessar.

Primer pla de la cantant Beth Rodergas, d'Operación Triunfo 2001

Els sorprenents noms dels tres fills de Beth Rodergas

Beth i el seu marit, que ocupa un lloc executiu a l'agència de transports Seur a Catalunya, ja són pares de tres fills. I, a més, crida moltíssim l'atenció els noms dels infants per la seva originalitat, ja que són molt poc comuns.

Lia i Kai són els noms dels fills majors de la de Súria. Mentre que Uma és la més petita del clan. L'arribada d'Uma va representar un triomf personal, ja que Beth va haver de sotmetre's a tractaments de fecundació in vitro per concebre el seu segon fill.

"El Kai, el meu segon fill, és in vitro. Amb la Lia sí que va ser natural perquè m'acabaven d'operar, estava neta i tot va anar bé. Però amb el Kai, l'endometriosi em va afectar una de les trompes i no em podia quedar embarassada", va detallar en una entrevista a El País.

D'aquesta manera, la malaltia li ha jugat moltes males passades. No només durant l'adolescència, sinó també en l'edat adulta, sobretot quan buscava quedar-se embarassada per segona vegada.

Ara, amb la família al complet, Beth i el seu marit es delecten en l'alegria de criar els seus fills, compartint moments preciosos i superant els obstacles del passat. Beth continua sent una figura activa a les xarxes, on comparteix la seva vida i la seva música amb la seva comunitat.

➡️ Gent

Més notícies: