Muntatge de Rocío Flores amb Manuel Bedmar i la icona d'una cara trista

GENT

Rocío Flores relata la seva mala experiència amb Manuel Bedmar fora d'Espanya

Rocío Flores ha viatjat amb Manuel Bedmar a Roma i han viscut un moment molt vergonyós que la influencer no ha dubtat a compartir

Des que Rocío Flores va deixar Telecinco s'ha refugiat en el seu xicot Manuel Bedmar. Una coneguda revista va assegurar que Manuel havia estat deslleial a Rocío, però ella continua confiant en ell i han fet un viatge junts a Roma. Flores té un compromís molt gran amb els seus seguidors i ha acabat relatant la mala experiència que ha viscut amb Manuel.

La parella viu a Màlaga i ha fet una escapada a Itàlia per desconnectar durant uns dies. Recordem que estan treballant en una empresa de bellesa anomenada Farmasi. Rocío és cap d'equip i està sotmesa a molta pressió, per això ha intentat distreure's fora d'Espanya.

Rocío Flores ha explicat la mala experiència a què s'ha hagut d'enfrontar en un restaurant que suposadament era el millor de la zona. Ha anat amb el seu xicot a menjar un plat de pasta i no s'ho ha pogut menjar "perquè estava molt dur". Insisteix que és "molt vergonyosa" i no volia que el cambrer veiés "el plat ple".

Rocío no ha tingut més remei que “fer temps fins que Manuel ha demanat el compte”. Després, li han preguntat pel motiu del rebuig i ella ha estat sincera. "Els he dit també que estava plena", ha comentat a les seves xarxes socials.

Muntatge amb Manuel Bedmar amb una gorra negra i Rocío Flores somrient amb els llavis vermells
Manuel Bedmar va ajudar Rocío Flores | e-noticies.cat

Flores ha passat un mal tràngol, però afortunadament estava acompanyada de Manuel Bedmar. El jove no se separa d'ella i ha demostrat que està profundament enamorat. Tot i els rumors que van circular fa uns anys.

Rocío Flores viu un moment vergonyós a Roma

Rocío va anunciar fa unes setmanes que faria un viatge que li feia molta il·lusió. Primer, havia de passar uns dies a Madrid per assumptes professionals i, després, emprendria una aventura romàntica. Aquesta aventura consistia a viatjar a Roma amb Manuel Bedmar, el problema és que han viscut un moment incòmode.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores i Manuel Bedmar estan més units que mai | Europa Press

A Flores li havien recomanat un restaurant i amb molta il·lusió s'hi ha desplaçat. Però la seva experiència no ha estat bona i ha volgut compartir-la amb els seguidors. No s'ha pogut menjar el que ha demanat i ha passat molta vergonya perquè sabia que s'hauria de justificar.

"En total han estat 50 euros 5 minuts", ha explicat la filla d'Antonio David Flores. El local tenia molt bona fama, per això els seus preus eren elevats. La qüestió és que la seva oferta no li ha convençut i ha estat molt poc de temps, per això creu que no ha valgut la pena.