Paz Padilla posa amb la seva nova col·lecció de joies Descobriendo Zahara, de la seva marca Nonina, a 14 de desembre de 2022, a Madrid
GENT

La significativa reacció de Paz Padilla després de les paraules de David Valldeperas

Paz Padilla reacciona a les demolidores paraules de David Valldeperas

Les declaracions de David Vallpederas sobre la seva relació amb Paz Padilla al pòdcast de Querido hater feien sembrar de nou la polèmica. L'exdirector de Sálvame se sincerava com mai sobre el que pensa de la presentadora, amb qui va arribar a tenir molt bona relació durant més d'una dècada.

Ara, Paz Padilla reapareixia en un esdeveniment on no ha tingut problema a pronunciar-s'hi. Això sí, la reacció de la presentadora ha estat molt significativa, ja que, pel que sembla, no tenia ni idea que David Valldeperas n'havia parlat.

Paz Padilla respon sobre les dures declaracions de Valldeperas

Si alguna cosa deixava clara David Valldeperas amb les seves incendiàries declaracions a Querido hater, és que no tenia problema a obrir la caixa dels trons.

El director de televisió s'aventurava revelar que ja no hi ha cap mena de relació amb ella, malgrat haver treballat durant molts anys al mateix programa.

Muntatge amb les cares de Paz Padilla i David Valldeperas somrients
Paz Padilla reacciona a les paraules de David Valldeperas | GTRES, e-noticies.cat

“Amb Paz Padilla se'ns va trencar l'humor. Jo no hi tinc relació, ara ja no. Jo m'emportava molt bé amb ella, i treballant congeniàvem molt bé”, destapava.

Encara que això no quedava només allà. Valldeperas també s'atrevia a assenyalar que l'afecte que en rebia estava motivat "per tenir un aliat en la direcció davant d'un xou complicat".

A més, l'exdirector de Sálvame reconeixia que no hi havia cap vincle entre ells. “Ja no hi tinc relació, uns mesos després del final del programa va passar alguna cosa, hi va haver un episodi que a mi em va desencantar”, assegurava.

Ara, Paz Padilla ha reaccionat a aquestes declaracions i les seves paraules han estat molt significatives. L'actriu era preguntada per la premsa sobre aquest tema.

No obstant això, Paz no estava al corrent de la situació. Tot i això, Pau sembla no tenir cap mal sentiment per ell, més aviat tot al contrari.

La presentadora li desitjava el millor. "Jo a David l'estimo molt, ho he volgut molt, li desitjo que sigui molt feliç i que li vagi molt bé. Jo estimo molts dels meus companys", reconeixia l'actriu.

Paz Padilla, centrada en la nova etapa

Però la televisiva anava més enllà i mostrava com és el moment actual que viu. Sembla que en aquesta nova etapa que travessa Pau ja no hi ha lloc per a les polèmiques ni els mals rotllos. "Jo estic molt centrada en el meu. Una vida són moltes vides, i jo mai trepitjo terra trepitjat", se sincerava.

Pau Padilla amb la seva filla, Anna Ferrer, juntes amb el mar de fons
Paz Padilla i Ana Ferrer estrenaran el seu programa aviat | Mediaset

Des que va sortir de Sálvame, Paz Padila tampoc tornava a trobar el seu lloc a Mediaset. Tot i que a principis d'aquest any tornava amb Déjate querer, el format no funcionava i acabava sent cancel·lat. Mentrestant, la presentadora ha estat gravant el pròxim programa que s'estrenarà a Cuatro anomenat Te falta un viaje, que protagonitzarà amb la seva filla, Ana Ferrer.

És un docu-reality centrat en la temàtica dels viatges, on la introspecció també jugarà un paper molt important. Mare i filla visitaran diferents països on coneixeran espanyols que viuen a altres regions, viuran amb ells durant uns dies i descobriran noves cultures.

De moment, no se sap la data d'estrena, però tot apunta que serà aquest mateix any quan s'estreni.