Captura en primer pla de Carmen Borrego parlant mirant a càmera al programa 'Así es la vida' de Telecinco
GENT

Carmen Borrego llança una petició després de les dures declaracions d'Edmundo Arrocet

Carmen Borrego es trenca en escoltar les declaracions d'Edmundo

Carmen Borrego ha donat un cop a taula i ha esclatat davant l'exclusiva d'Edmundo Arrocet on parlava sobre la seva relació amb María Teresa Campos. La filla de la veterana periodista no ha pogut evitar trencar-se en ple directe quan es tractava el tema a Así es la vida ahir a la tarda divendres.

Per a la col·laboradora és molt dur haver d'afrontar aquestes paraules d'Edmundo Arrocet quan tot just ha passat un mes des de la partida de la mare.

A més, Carmen, de manera molt contundent, ha llançat una clara petició després d'aquesta entrevista. I és que cap de les dues filles de María Teresa Campos permetran que es denigri la imatge de la seva mare.

Carmen Borrego esclata davant les paraules d'Edmundo Arrocet

Edmundo decidia trencar el seu silenci aquesta setmana a través d'una entrevista a Diez minutos on es confessava com mai sobre la seva relació amb 'Teresita'. Però, a més, l'humorista també sentenciava l'actitud de les dues filles quan ell encara era a la família.

El presentador deixava anar algunes declaracions molt incendiàries a l'exclusiva. Edmundo reconeixia que ell era qui hi era en tot moment."En els sis anys que vaig estar a casa de Teresa, Terelu només va ser 10 o 11 vegades i Carmen ni això...", era algunes de les demolidores afirmacions que ha deixat anar xilè.

Carmen Borrego plora al plató d''Así es la vida' parlant de Bigote Arrocet
Carmen Borrego esclata davant les paraules d'Edmundo | Mediaset

Durant l'emissió d'ahir de Así és la vida, Carmen reaccionava a aquestes dures declaracions. De manera contundent, Carmen llançava una pregunta al plató del programa. "¿S'ha de fer això a una persona que s'hi acaba d'anar?", preguntava.

"He viscut el patiment de la meva mare cada dia. He vist la meva mare plorar cada dia. Vull que no se l'humiliï més", expressava entre llàgrimes.

La Carmen té clar que pensa lluitar per defensar la imatge de la seva mare. "La meva mare era boníssima persona. És que això és embarrar el que ha estat la meva mare. És enguarrar una persona que ha estat molt honesta. A una de les grans comunicadores d'aquest país", assenyalava

La desesperada petició de Carmen Borrego

La filla de María Teresa Campos se sincerava sobre la duresa que va ser veure la seva mare quan es va acabar la relació amb Edmundo. "És que jo he vist la meva mare sense vida, pendent tota l'estona del mòbil. Per què no va tornar a ser mai feliç i no va aixecar cap mai més", va assenyalar.

Per això, Carmen Borrego llançava una petició. "No vull continuar contribuint que li destrossin la reputació. Deixem de tacar la memòria d'una persona honesta. Deixem de contribuir-hi, si us plau", ha demanat.

Carmen Borrego plorant al plató d''Así es la vida'
Carmen, entre llàgrimes, exigia que es deixés de denigrar la imatge de sa mare | Mediaset

A més, la col·laboradora remarcava que "la meva mare no és la xicota d'Arrocet". “La meva mare és una de les grans comunicadores que ha tingut aquest país.

Després d'això, Sandra Barneda es disculpava amb Carmen Borrego. La presentadora assegurava que "no es pot jugar amb això i continuar alimentant el dolor d'una persona que ha partit".