Primer pla de Carmen Borrego mirant a càmera amb el rostre seriós
GENT

El secret de Carmen Borrego que María Teresa Campos està desitjant que es confirmi

Pel que sembla, Carmen Borrego no voldria que aquesta informació es descobrís

En moltes ocasions, Carmen Borrego es pren al peu de la lletra el refrany “a boca tancada no hi entren mosques” perquè sap que, si no és així, li pot ocasionar molts problemes. No obstant això, altres vegades, fa tot el contrari i parla de la seva vida més privada.

Però, de fet, en els últims temps, l'andalusa ha optat més per la primera opció que per la segona per tots els cops que s'ha endut al llarg d'aquest any.

És per això la mateixa Carmen Borrego manté amb clau tot el que li passa a la seva vida. Però, encara sort que tenim els mitjans i alguns “bocasses” per assabentar-nos de totes les novetats de la tia d'Alejandra Rubio perquè, en cas contrari, la seva vida sí que seria de veritat un complet misteri.

Precisament, divendres passat vam tenir sort perquè es va destapar una dada molt grossa sobre Carmen Borrego. Tot per cortesia d'una persona que se'n va anar de la llengua.

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego no hauria volgut que aquesta dada es filtrés | Mediaset

Pel que sembla, aquesta informació estava molt ben amagada per Carmen Borrego perquè no volia que es desvetllés, tot i que el més segur és que María Teresa Campos estés desitjant amb totes les seves forces que ho revelés en públic.

La distracció d'un company de Carmen Borrego: revela el seu gran secret

Amb tot el que va passar divendres, hi ha la gran possibilitat que Maria Teresa Campos estigui la mar de feliç. I és que, a Sálvame Deluxe, un company de Carmen Borrego la va pifiar i va confessar una veritat sobre aquesta.

Una veritat que la matriarca del clan Campos hauria volgut que sortís a la llum perquè no es tracta ni de bon tros d'una mala notícia, sinó tot al contrari.

Imatge de Rafa Mora amb rostre molt seriós a 'Sálvame'
L'exparella de Tamara Gorro va ser qui va destapar el gran secret de Carmen Borrego | Mediaset

Tot va començar quan Rafa Mora, que es trobava a plató com a col·laborador, en un moment de la nit va voler prendre el torn de paraula, però les seves companyes Pilar Vidal i Carmen Borrego no el deixaven. Davant d'aquesta situació tan frustrant, el valencià va expressar amb veu fluixa una dada molt reveladora.

“Vosaltres esteu pluriempleades, deixeu lloc als altres”, va ser el que va dir. Evidentment, amb aquestes paraules va deixar entreveure que Carmen Borrego ja compta amb un projecte televisiu després de quedar-se sense feina a causa del final de Sálvame.

Sens dubte, aquesta és una gran notícia i amb raó el més segur és que María Teresa Campos hagi volgut que es descobrís. La seva filla petita ha trobat feina i això és motiu de pes per celebrar-ho, per què amagar-ho?

Això sí, malgrat que hem estat testimonis d'aquest gran descobriment, encara queda per esbrinar on ha fitxat la nostra estimada Carmen Borrego.

Romandrà a Telecinco o marxarà com Vidal a la cadena rival? Feu les vostres apostes!