Primer plànol de Lydia Lozano amb rostre molt seriós en 'Sálvame'

Lydia Lozano aclareix si participarà a 'GH VIP' o si deixa Telecinco per sempre

Hi serà Lydia Lozano a la propera edició d'aquest reality? Tota la veritat

Que el futur professional dels col·laboradors de Sálvame sigui un incert és un tema que encara avui continua generant molt d'interès. Sobretot després que es descobrís que alguns ja havien aconseguit feina nova, o bé de la mà de Netflix, com la majoria, o a la cadena rival de Telecinco, Antena 3.

En el cas de Lydia Lozano, es troba a la primera opció. I és que, la periodista va ser una de les elegides a viatjar fins a Miami per protagonitzar amb alguns dels seus companys un docureality amb aquesta plataforma.

De manera que durant uns mesos tingués feina, però després què? Lydia Lozano sap que aquest projecte és només temporal, per això no està perdent temps a escriure una llista de desitjos dels programes en què vol participar.

Primer pla de Lydia Lozano asseguda al polígraf del programa 'Deluxe' mirant a càmera
Lydia Lozano té molt clar on vol estar de col·laboradora | Mediaset

Així mateix ho va confessar divendres passat quan es va asseure al penúltim programa de Sálvame Deluxe, que volia unir-se a segons quins espais. Això sí, també es va pronunciar sobre el rumor que apunta que podria participar a la propera edició de GH VIP.

Però què hi ha de cert en això? La mateixa Lydia Lozano va aclarir si era veritat o abandonarà Telecinco per sempre.

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'
A la llum, la decisió de Lydia Lozano sobre si estarà present a la nova edició de 'GH VIP' | Mediaset

Lydia Lozano, concursant oficial del nou GH VIP?

Lydia Lozano està més que preparada per trobar nova feina després que finalitzi la seva aventura per les Amèriques. I és que, de fet, no n'hi queda cap altra si vol seguir amb la seva professió i mantenint-se al focus d'atenció.

De fet, tal com va confessar ella mateixa a Sálvame Deluxe, no li agradaria haver d'acomiadar-se de manera definitiva de Telecinco, ja que li agradaria formar part d'Así es la vida.

Tot i això, Lydia Lozano va deixar ben clar que, si quedar-se a la cadena de Fuencarral implicava haver de participar en la propera edició de GH VIP, declinaria l'oferta.

No està gens interessada a unir-se a la llista de concursants d'aquest reality, cosa que no ens sorpèn perquè ha rebutjat diverses vegades participar en altres formats semblants de la casa.

D'altra banda, també va desmentir que se n'anés a Antena 3 igual que la seva companya Pilar Vidal. De manera que, tenint en compte tot això, a Lydia Lozano només li queda creuar els dits perquè Así es la vida la vulgui fitxar.