Primer pla d'Íñigo Onieva amb el rostre seriós
GENT

Íñigo Onieva pren una decisió amb els diners que ha guanyat gràcies a Tamara Falcó

Íñigo Onieva ha incrementat la seva gran fortuna gràcies a la seva ara esposa

Estaríem mentint si asseguréssim que ningú estava esperant la portada que sortiria a la llum avui de la mà de la revista ¡Hola! No hi ha cap dubte que, ja de bon matí, aquest mitjà haurà vengut una infinitat d'exemplars per l'exclusiva del casament més famós de l'any: el de Tamara Falcó i Íñigo Onieva.

I és que, el feliç matrimoni va tenir clar des d'un principi que vendrien el seu enllaç a aquest mitjà, el mateix que ha recorregut sempre Tamara Falcó perquè li paguin per explicar la seva vida.

Però, a diferència de totes les exclusives que ara ha concedit la dona d'Íñigo Onieva durant tots aquests anys, aquesta està valorada en una quantitat molt més elevada. Una suma que molt poques vegades s'ha vist cobrar als famosos per fer aquest tipus de tractes amb les publicacions.

La qüestió és que, respecte a això, s'ha sabut per diverses fonts que el mateix Íñigo Onieva ha pres una decisió ferma. Al final, encara que aquest dineral l'ha guanyat en part gràcies a la seva parella, Íñigo Onieva ha estat un dels protagonistes d'aquesta exclusiva, i per això té veu i vot en tot aquest assumpte.

Íñigo Onieva: la fortuna que s'ha embutxacat per casar-se amb Tamara Falcó

Sens dubte, podríem dir que el casament d' Íñigo Onieva i Tamara Falcó ha estat un d'aquells que han portat molts beneficis econòmics als casats recentment. Amb mig milió que han cobrat per donar tots els detalls, així com permetre que surtin a la llum fotografies inèdites del casament, no n'hi ha per menys.

Així és, 500 mil euros s'han endut per mostrar el seu 'sí, vull' a l'esmentat mitjà. Però, ara, que tenen la cartera calenteta, és clar, arriba la pitjor part: la repartició d'aquesta suma considerable de riquesa.

Primer pla d'Íñigo Onieva somrient durant la seva preboda amb Tamara Falcó el 7 de juliol de 2023 a Madrid
Íñigo Onieva ha aconseguit un bon pessic d'aquesta elevada quantitat de diners | GTRES

I és que, com que tots dos han estat els clars protagonistes de la portada de la revista ¡Hola! (encara que Tamara Falcó sigui la més famosa) van decidir que s'emportarien la meitat per cadascun, és a dir, 250 mil euros.

Per això, ni Isabel Preysler que és, sens dubte, la celebritat més gran, ni els pares del nuvi, així com cap dels flamants familiars de la parella, han pogut cobrar res d'aquesta elevada quantitat.

Tot i que molts també van posar per a les pàgines de la revista, però ni amb aquestes han aconseguit rebre diners frescos. Els nuvis s'ho han emportat tot en ser els grans protagonistes del casament, com és evident.

Així que, si els familiars més propers de Tamara Falcó i Íñigo Onieva volen lucrar-se d'aquest famós enllaç, no tindran cap més remei que concedir les seves pròpies exclusives al mateix mitjà o en altres.