Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Rocío Flores visita Manuel Cortés i passa un fet que pocs s'esperaven: les imatges

Rocío Flores no pot amagar quina és la seva veritable situació personal

Rocío Flores ha tornat a deixar tots els seus seguidors sense paraules amb l'última imatge que ha compartit a les xarxes socials. I és que, per a sorpresa de molts, la influencer no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer una visita molt inesperada a Manuel Cortés.

No hi ha cap dubte que l'excol·laboradora de televisió no ha començat amb bon peu les vacances d'estiu. I, encara que els últims dies s'ha mostrat molt il·lusionada amb els seus nous projectes laborals, sembla que està passant per una complicada situació personal.

Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant
Rocío Flores no estaria en el seu millor moment, malgrat els seus nous negocis amb el seu xicot | @manuelbedmar14, Instagram

Fa una setmana, Rocío Flores va revelar, a través de les històries del seu compte d'Instagram, un avenç dels nous negocis que ha posat en marxa amb el seu xicot.

"Els meus amics, els meus socis", va escriure una de les amistats de la televisiva al costat d'un vídeo, que va ser compartit, minuts després, per la filla d'Antonio David.

Tot i això, i malgrat aquesta bona notícia, Rocío Flores s'ha deixat veure públicament molt emocionada. I en són una prova les últimes imatges que han començat a circular per les xarxes socials.

Rocío Flores no ho pot amagar més

Rocío Flores s'ha mostrat molt emocionada a les històries del seu compte d'Instagram. I és que, tot apunta que les últimes polèmiques en què s'ha vist embolicada, han aconseguit fer efecte en el seu estat anímic.

Aquest cap de setmana, l'excol·laboradora d'El programa d'AR ha acudit, juntament amb Glòria Camila, a l'esperat concert de Manuel Cortés. L'exsupervivent s'ha desplaçat fins a la ciutat de Màlaga per gaudir al costat de tots els seus seguidors d'una vetllada plena de música i diversió.

Gloria Camila Ortega i Rocío Flores somrients al carrer
Gloria Camila i Rocío Flores se'n van de concert | Instagram, @gloriacamilaortega

Tot i això, el que ningú esperava era la reacció que ha tingut Rocío Flores. I és que, segons les imatges que ha captat la seva tieta, tot apunta que la noia no està passant per un bon moment personal.

Gràcies a les històries d'Instagram de Gloria Camila, es pot veure la influencer molt emocionada mentre escoltava alguns dels temes més coneguts del fill de Raquel Bollo. Una reacció que ha cridat poderosament l'atenció.

I és que, segons sembla, els múltiples enfrontaments legals de la seva família han aconseguit eclipsar la seva il·lusió pels nous projectes laborals que ha emprès amb el seu xicot, Manuel Bedmar.

A més, un altre detall que no ha passat desapercebut per als usuaris de les xarxes ha estat l'aparent relació d'amistat que podria existir entre Rocío Flores i Manuel Cortés.

Història d'Instagram de Rocío Flores al concert de Manuel Cortés a l'Autocine Màlaga Cesurfp
Rocío Flores s'emociona al concert del sevillà | Instagram, @rotrece

Cosa que ja es va poder entreveure fa diverses setmanes. Durant una de les emissions de Supervivientes 2023, la influencer no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de mostrar públicament el seu suport al germà d'Alma Bollo.

Per això, quan van anunciar al cantant que havia d'abandonar la competició. Rocío Flores va decidir pronunciar-se a través del seu compte d'Instagram. "Aquest any no estic seguint Supervivientes, però per les poques coses que he vist, per a mi ets finalista".

I, encara que en aquell moment ja es podia intuir alguna cosa, l'assistència de Rocío Flores a aquest concert ha pogut acabar de confirmar els rumors sobre una possible amistat entre ells.

Rocío Flores té un estiu complicat

Rocío Flores està vivint un dels pitjors estius de la seva vida, tot ique s'hagi mostrat emocionada pels seus nous i prometedors projectes laborals.

El 28 de juny passat, estava previst que David Flores Carrasco i la seva mare es veiessin les cares en seu judicial després de denunciar-la pel seu suposat delicte d'abandonament familiar. Judici al qual la influencer va acudir-hi com a testimoni.

Tot i això, la progenitora de Rocío Flores va decidir no personar-se a la cita. I és que, segons el seu advocat, l'hereva universal de 'la más grande' no es va presentar a aquesta vista perquè no va ser “notificada correctament”.

Una situació que va provocar que la jove s'enfonsés al canal de YouTube Derecho al corazón. "He tingut un matí brutal. Havia de ser la primera vegada que l'hagués de veure i la veritat és que estava força nerviosa".