Muntatge de Sara Carbonero amb una trena de banda, Goyi Arévalo seria al carrer i Bibiana Fernández somrient

GENT

Sara Carbonero se sincera sobre la seva mare i Bibiana Fernández reacciona a l'instant

Sara Carbonero comparteix amb els seus seguidors un missatge emotiu sobre la seva progenitora que provoca una reacció immediata de Bibiana Fernández

Sara Carbonero ha viscut aquest cap de setmana passat un moment molt emotiu. L'ex de Casillas sempre ha presumit de ser molt familiar i el 9 de març està marcat en vermell al seu calendari.

El motiu no és cap altre que aquell dia fa anys Goyi Arévalo, la seva mare, amb qui Sara té una relació especialment estreta. Per retre-li homenatge, Carbonero li dedicava unes paraules precioses acompanyades per una imatge familiar tendra. La publicació ha acaparat l'atenció dels seus seguidors, sobretot de Bibiana Fernández, que ha estat la primera a reaccionar.

Sara Carbonero se sincera sobre la seva mare: "Feliç aniversari, mare"

Sara Carbonero ha entendrit el cor dels seus més de 3 milions de seguidors amb una de les seves publicacions més sinceres. Aprofitant que el cap de setmana passat va ser l'aniversari de la seva mare, l'ex de Casillas compartia una imatge inèdita de la seva infància. Una publicació que no ha trigat a fer reaccionar Bibiana Fernández.

A la instantània es veu una petita Sara acompanyada per altres membres de la seva família, entre ells, Goyi Arévalo. Els protagonistes semblen gaudir d'un passeig pel camp amb una Sara Carbonero que encapçala la resta.

Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso
Sara Carbonero ha compartit una imatge tendra amb la seva mare | GTRES

La instantània li ha servit per sincerar-se sobre la seva mare i deixar palès el paper essencial que exerceix a la seva vida. "Feliç aniversari, mare. Sempre, sempre hi ha un camí i, si no, ens l'inventem", escrivia a la publicació.

Per a la periodista, Goyi és una persona fonamental a la seva vida i qui sempre ha estat al seu costat. De fet, fa justament un any la descrivia com “el meu port segur, la meva mar en calma, el meu cable a terra”.

Post de Sara Carbonero a Instagram d'ella de petita amb la seva mare i amigues i el comentari de Bibiana Fernández el 9 de març de 2024
Sara Carbonero felicita la seva mare amb una bonica foto familiar | Instagram, @Saracarbonero

La mare de Sara sempre ha procurat estar en un segon pla i mai no ha participat en la fama de la seva filla. Ni tan sols quan es va saber de la separació de Carbonero amb Iker Casillas. L'únic cop va ser el 2013, quan la seva filla es va convertir en mare, mostrant la seva alegria davant l'arribada del primer fill de Sara.

El coratge, la valentia i el suport incondicional són algunes de les coses per les quals la periodista esportiva més valora la seva mare. Ara, novament, torna a ressaltar aquesta dedicació que sempre li ha regalat amb motiu del seu aniversari, provocant que Bibiana no trigués a reaccionar.

Bibiana Fernández reacciona al missatge de Sara Carbonero

Més de 30.000 'm'agrada' ha aconseguit sumar la foto que Sara ha compartit amb els seguidors d'Instagram. Interaccions que s'han sumat a les nombroses reaccions que les seves paraules han ocasionat als seus fans. Sobretot en aquelles persones que guarden un enllaç especial amb Carbonero.

Una ha estat la de Bibiana Fernández, que ha estat de les primeres a respondre a l'exdona de Casillas. La col·laboradora de Vamos a ver reaccionava publicant quatre emoticones d'una rosa vermella com a mostra de l'afecte que sent per Sara.

Post de Sara Carbonero a Instagram amb Bibiana Fernández descalces en un sofà el 2 d'octubre de 2017
Entre Sara Carbonero i Bibiana Fernández hi ha una excel·lent relació | Instagram, @Saracarbonero

Cal recordar que entre Sara i Bibiana hi ha una relació d'amistat que per a molts era desconeguda. No va ser fins que Carbonero en va publicar una foto dues juntes el 2017 lloant la col·laboradora quan va sortir a la llum la seva amistat.

En aquella ocasió, la periodista es va retrobar amb Bibiana després de mudar-se a Porto i totes dues van gaudir de la seva companyia mútua. La seva amistat va néixer en l'etapa en què totes dues treballaven a Telecinco i coincidien a la sala de maquillatge. Allí, entre pintes i assecadors, es van regalar confidències, així van consolidar la seva relació.

"Al món calen més persones com ella", escrivia Sara a la publicació. Des de llavors han esdevingut inseparables i aprofiten les estones lliures per tornar a veure's. Tot i que no sempre és possible, gràcies a les xarxes socials, continuen demostrant l'afecte que senten l'una per l'altra.

➡️ Gent

Més notícies: