Muntatge de fotos de primer pla de Maria José Campanar i Jesulín d'Ubrique amb un emoji pensatiu al costat
GENT

María José Campanario no menteix: així és la seva relació real amb Jesulín de Ubrique

La dona de Jesulín de Ubrique ha demostrat que deia la veritat quan li preguntaven per la relació amb el seu marit

María José Campanario i Jesulín de Ubrique porten junts més de dues dècades. Es van conèixer en un restaurant el 2001 i, des d'aleshores, han protagonitzat multitud de titulars en què es qüestionava la seva relació. Tot i això, el torero i l'odontòloga han demostrat que són un dels matrimonis més estables del panorama social del nostre país.

El mateix Jesulín explicava el que es va dir a si mateix quan va conèixer María José Campanario: “D'aquesta cara no t'oblidaràs en la vida”. I així va ser. Contra vent i marea, tots dos han sabut ser-hi en les coses bones i en les dolentes, malgrat que en moltes ocasions s'ha qüestionat que la seva relació duraria.

María José Campanario ha demostrat que el temps li ha donat la raó

Ja ho advertia María José Campanario cada cop que al seu marit li sortia una amant. La dona del de Jerez sempre ha defensat que eren mentides i que ella continuava amb el seu marit, amb qui reconeixia estar molt bé.

Primer pla de María José Campanario mirant a càmera molt somrient

Si féssim cas als titulars que la parella ha protagonitzat fins ara, Jesulín i María José haurien estat trencant des que es van casar. Des de fa 22 anys els rumors de separació i les suposades infidelitats per part del torero han sonat amb força en no poques ocasions.

L'any 2009, Verónica Salas anava a un programa de televisió per explicar que havia tingut una relació amb el torero. Una entrevista en què, a més, va afirmar que ell feia 12 anys que estava amb una noia andalusa relacionada amb el món del toro.

Segons comentava en aquell moment la parella ja feia temps que portaven vides separades. A més, va explicar que tenia imatges del torero amb la seva suposada amant, unes fotos que va enviar a Lydia Lozano.

El 2014 durant el rodatge de la pel·lícula Torrente en què va participar el torero es va comentar que el de Jerez havia estat de nou infidel a la seva dona. Una ocasió en què Campanario va explicar una vegada més que tot estava bé amb el seu marit i que continuava enamorada d'ell, tant com el primer dia.

Anys més tard Diego Arrabal va explicar a Viva la vida que el torero havia mantingut una relació amb una coneguda presentadora de televisió. El col·laborador assegurava tenir en poder seu un àudio que demostraria la infidelitat.

Primer pla de Jesulín de Ubrique posant al photocall d'un esdeveniment l'any 2021

Davant d'aquestes informacions Jesulín i la seva dona van decidir posar l'assumpte a les mans de la justícia i van demandar Mediaset i el periodista. Un judici que va guanyar la parella i després del qual van rebre una compensació econòmica de 180.000 €.

El temps ha demostrat que tots aquests rumors eren falsos i, tal com ha defensat María José, ells continuen endavant. N'és una prova la seva recent paternitat i les imatges recents en què la parella ha aparegut feliç i somrient.

La dona de Jesulín de Ubrique sempre ha defensat que estava bé amb el marit

Fa només uns dies tots dos van anar al circuit de Jerez per veure el Gran Premi d'Espanya de Motociclisme. Una ocasió en què van fer gala, una vegada més, de com són de feliços junts.

Va ser el mes de gener passat, amb motiu del 50è aniversari del torero, quan María José va deixar clar el que sentia pel seu marit. “Felicitats per aquesta nova volta al Sol a l'ànima més pura que hi pugui haver. Al del cor més gegant; a qui treballa sense descans; a qui em protegeix fins i tot de l'aire que em pugui fregar”, escrivia al seu perfil.

Fotomuntatge d'una captura d'Instagram de Jesulín amb María José Campanario a Moto GP

Ara, la parella, que sempre ha optat per mantenir la seva història d'amor en la seva més privacitat absoluta, aviat farà un pas més. El d'Ubrique i la seva dona es convertiran en assessors d'Emparejados, el nou programa d'Antena 3 que comptarà amb Joaquín Sánchez com a presentador. Una oportunitat en què veurem tots dos com a consellers dels participants que hauran de triar la seva meitat.

➡️ Gent

Més notícies: