Muntatge de fotos de primer pla d'Íker Casillas amb cara seriosa i, al costat, una imatge d'ell amb la seva exparella, Sara Carbonero, amb un emoji pensatiu al costat
GENT

Iker Casillas recorda el problema a què es va enfrontar quan estava amb Sara Carbonero

Iker Casillas torna a les xarxes socials per celebrar amb tots els seus seguidors el cinquè aniversari de la nova vida

Cinc anys després que s'encenguessin totes les alarmes al seu voltant, Iker Casillas ha tornat a les xarxes per recordar un dels moments més delicats de la seva vida.

A través del seu perfil d'Instagram, l'esportista ha volgut retre un homenatge a la "vida" després de l'infart agut de miocardi que va patir durant el seu matrimoni amb Sara Carbonero.

El passat 1 de maig de 2019, Iker Casillas va haver de ser hospitalitzat d'urgència després de sentir un profund dolor al pit. Tanmateix, gràcies a la ràpida intervenció dels metges, tot es va quedar en un mer ensurt.

Ara, l'exmarit de Sara Carbonero ha tornat al seu perfil d'Instagram per celebrar amb els seus més de 20.000 seguidors el cinquè aniversari de la seva nova vida.

Iker Casillas storie on posa amb gorra en blanc i negre

Un dia després de complir cinc anys del seu infart, Iker Casillas ha publicat una història en aquesta xarxa social. Hi podem veure una foto seva en blanc i negre amb el missatge següent: “Vida”.

Iker Casillas recorda l'infart que va patir quan encara estava amb Sara Carbonero

Iker Casillas no ha volgut deixar passar l'ocasió per recordar un dels esdeveniments més rellevants de tota la seva vida. Per això, aquest 2 de maig, ha volgut retre aquest homenatge a la “vida” després de l'infart que va patir el 2019, quan encara estava casat amb Sara Carbonero.

A més, fa només uns mesos, va concedir una entrevista a un conegut canal de YouTube en què va parlar, precisament, sobre aquest complicat problema de salut. “Et sorprèn aquest dolor tan agut al pit, em recaragolava”, va assegurar l'exporter del Reial Madrid, recordant el que va passar aquell dia fatídic.

Sara Carbonero amb un vestit daurat i la bossa a la mà mirant Iker Casillas somrient en vestit negre

Tal com va assegurar Iker Casillas, no va arribar a entendre mai per què li va passar això, ja que era un “esportista amb una vida sana”. Per això, l'ex de Sara Carbonero va aprofitar l'ocasió per fer una petició pública important.

“Vull transmetre que hi hagi una prevenció. Que no passem de la salut perquè és el nostre bé més preat”, va pronunciar. “Hi ha d'haver revisions de tota mena”, va afegir a continuació l'exfutbolista.

I encara que, en un primer moment, Iker Casillas va arribar a tenir molta “por de caminar, de dormir i de fer esforç físic”, ara aquesta situació ha canviat de forma considerable.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'

“Ara no estic preocupat, em sento bé. Però també tinc molta medicació que em fa sentir bé. Crec que només els metges poden dir què puc o no puc fer”, va assegurar.

Aquest dijous, 2 de maig, Iker Casillas no només s'ha deixat veure a les xarxes socials. L'exmarit de Sara Carbonero ha acudit a la Caja Mágica de Madrid per gaudir dels quarts de final del Mutua Madrid Open. Partit de tennis que ha enfrontat els tennistes Medvedev i Lehecka.

Unes altres les figures conegudes que no s'han volgut perdre l'última jornada d'aquest conegut torneig han estat Carlos Latre, Arturo Valls i la vídua de Manolo Santana, Claudia Rodríguez.

➡️ Gent

Més notícies: