Muntatge de Sara Carbonero seriosa amb els cabells curts i Martín Casillas pixelat amb un abric negre

GENT

Sara Carbonero confessa la reacció sel seu fill quan va descobrir que estava malalta

Sara Carbonero revela a les xarxes socials la complicada conversa que va mantenir amb el seu fill sobre la seva malaltia

Tot i que Sara Carbonero ja està totalment recuperada del càncer que li van diagnosticar el 2019, aquest traumàtic episodi segueix molt present a la seva vida. Tant és així que fa tot just unes hores, la periodista ha tornat a perfil d'Instagram amb una publicació molt reveladora.

Amb dues imatges seves davant d'un mirall, la comunicadora ha volgut compartir amb els seus seguidors una de les converses que va mantenir amb el seu fill Martín en aquell moment.

Primer pla de Sara Carbonero seria a la premiere d''Agárrate a la vida'

Després d'assegurar que ha arribat a estar quatre mesos sense mirar-se al mirall “perquè no reconeixia la persona que em mostrava el reflex”, Sara Carbonero ha compartit un detall inesperat.

Sense pensar-s'ho dues vegades, la comunicadora ha revelat la sorprenent reacció que va tenir el seu fill Martín quan es va adonar que sa mare estava lluitant contra una dura malaltia.

Tal com ha explicat la mateixa Sara Carbonero, “en acabar el sisè i últim cicle de quimioteràpia”, el seu fill Martín es va estirar amb ella al llit. No obstant això, i encara que en aquell temps només tenia 5 anys, el menor es va adonar que la seva mare estava diferent:

“Després de mirar-me detingudament molt estrany em va dir: «Mama, és que tens les celles grises i no sembles tu». Precisament per no mirar-me, ignorava que havia perdut els cabells de les celles, que són les que emmarquen la mirada i donen personalitat a la cara”.

Sara Carbonero explica la reacció que va tenir el seu fill quan es va adonar de la malaltia

Encara que va ser un dels moments més traumàtics, la reacció tan natural que va tenir el seu fill gran va ajudar a Sara Carbonero a suportar la seva malaltia de la millor manera possible. Cosa que ella mateixa ha revelat al seu darrer post d'Instagram.

Fotografia de Sara Carbonero posant en un photocall a la presentació de la nova col·lecció de 'Slow Love'

Després que el petit Martín li va dir que “no semblava ella”, ja que el color de les celles havia adoptat un to grisenc, la periodista es va quedar en xoc.

“No sabia molt bé com sortir-ne i se'm va acudir dir-li: «I pestanyes? Has vist que em queda una supervivent? La més valenta!». Va intentar arrencar-me-la, per descomptat, i mort de riure, vam començar una guerra de coixins i després, a una altra cosa”, ha relatat Sara Carbonero a continuació.

D'altra banda, la comunicadora no ha volgut deixar passar l'ocasió per compartir també el primer dia que els seus dos fills la van veure amb els cabells “com un noi”. I encara que ara els nens en parlen amb total naturalitat, en aquell moment, la seva mare va intentar que aquest detall passés totalment desapercebut.

Sara Carbonero seria amb un vestit marró i una jaqueta asseguda a unes escales

“El dia que em van veure així per primera vegada, els vaig portar uns puzles per desviar la seva atenció. Però no va resultar, com diu la cançó: «No van treure els ulls de mi, corrent fins i tot alguna tímida llàgrima per les galtes». Després, vam començar a buscar fotos d'actrius i cantants amb cabells curts i ens vam posar amb el puzle”.

A més, i després d'haver deixat enrere aquest dur episodi de la seva vida, Sara Carbonero no ha tingut objeccions a explicar una divertida anècdota que va passar aquell mateix estiu.

“Les riallades van arribar quan aquell mateix estiu sortia a la tele un anunci de xampú que vaig gravar mesos abans amb la meva llarga cabellera”, ha assegurat amb humor.

Tot i això, segons Sara Carbonero, aquest moment “va servir perquè els nans m'imitessin i m'animessin”. “Ja aviat ho tornaràs a fer, mama. I a més, ja no tindràs les celles grises”, li van dir els fills.

➡️ Gent

Més notícies: