Muntatge de fotos en primer pla d'Iker Casillas i Sara Carbonero mirant a càmera amb un somriure
GENT

Els detalls sobre el viatge de Sara Carbonero durant el mal moment d'Íker Casillas

Sara Carbonero era a Galícia amb els seus fills quan Íker Casillas va anunciar la trista mort de la seva àvia

Íker Casillas està passant per un dels moments més durs de la seva vida. Fa tot just un parell de dies, l'exguardameta del Reial Madrid va acudir a les xarxes socials per anunciar la mort de la seva àvia Nica.

Una trista pèrdua que ha enxampat Sara Carbonero fora de Madrid. Tot i la relació cordial que manté amb el pare dels seus fills actualment, la periodista no ha pogut estar al seu costat en aquest moment tan complicat.

Aquest cap de setmana, la comunicadora ha fet les maletes per viatjar amb els seus fills fins a Vilagarcía de Arousa (Galícia). Es tracta del lloc on el petit Martín ha disputat un torneig de futbol.

Tal com ha informat el diari La Voz de Galicia, Sara Carbonero es trobava en una cafeteria de la zona quan va veure diversos voluntaris de l'associació Limpa Arousa.

Aquestes persones estaven netejant la platja de burilles quan l'ex d'Íker Casillas no va dubtar a unir-se a aquesta iniciativa bonica. Així ho ha confirmat una de les integrants d'aquest col·lectiu a aquest mitjà de comunicació:

“Una companya s'hi va acostar, li va explicar el que estàvem fent i la va convidar. Ella va ser encantadora, es va preocupar per la nostra feina, ens va donar molts ànims per seguir. Es va prendre la molèstia de gravar un vídeo que va pujar al perfil d'Instagram, cosa que ens va donar molta visibilitat”.

Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso

Sara Carbonero neteja les platges de Galícia, mentre que Íker Casillas pateix la pèrdua de la seva àvia

Aquest cap de setmana, mentre Íker Casillas li donava l'últim adeu a la seva àvia, Sara Carbonero ha col·laborat amb una associació gallega per eliminar de les platges tota mena de residus.

A més, per donar visibilitat a aquest acte solidari, Sara Carbonero no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de compartir diverses imatges al seu perfil d'Instagram. Hi podem veure la comunicadora i la resta de voluntaris recollint totes les escombraries que es trobaven a la zona.

Tal com es pot llegir en aquest post, després d'una hora de “neteja profunda”, han aconseguit recollir un total de 1000 burilles. També han aconseguit eliminar “fragments de plàstic, restes de cordes, escuradents, suro, alguns pèl·lets, sobres de sucre de cafeteries properes i biosuports”.

Com es podia esperar, aquesta publicació de Sara Carbonero no ha passat desapercebuda a les xarxes socials. I molts internautes han volgut aplaudir el gest bonic que ha tingut la comunicadora amb aquest grup de voluntaris.

“Gran feina, Sara! Enhorabona a tot l'equip”, ha dit un usuari d'Instagram. “Gràcies per difondre aquesta causa. Tant de bo serveixi perquè més persones prenguin una mínima de consciència”, ha assegurat un altre dels seus seguidors.

Storie d'Iker Casillas a Instagram agafant la mà de la seva àvia i anunciant la seva mort el 31 de maig de 2024

Mentre que Sara Carbonero estava a Galícia netejant les platges de burilles i altres residus, Íker Casillas ha acudit a les seves xarxes socials per acomiadar-se de la seva àvia. “Per totes aquelles estones i pels entrepans de llonganissa. DEP, àvia Nica”, ha escrit l'esportista aquest cap de setmana a les històries d'aquesta xarxa social.

➡️ Gent

Més notícies: