Muntatge de fotos de primer pla d'Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique, ell amb rostre somrient

GENT

La mentida que Jesulín de Ubrique ha difós sobre la seva relació amb Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique tenia planejat fer alguna cosa amb Andrea Janeiro per reconciliar-se, però no ho ha complert

La relació entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro sempre ha estat un tema que ha fet parlar molt. La filla de Belén és molt a prop de fer els 25 anys i continua sense tenir contacte amb el seu pare. Des de fa mesos, la jove resideix als Estats Units on ha trobat una bona feina i gaudeix del seu anonimat.

De moment no sembla que la idea de tornar a Espanya estigui entre els seus plans, i per això els seus assumptes familiars continuen sense resoldre's. Sobretot, després de saber-se la mentida que va explicar Jesulín sobre la relació amb Andrea. L'extorero va comentar que, un cop complerts els 18 anys, tornaria a tenir relació amb la seva filla gran, però Jesulín no ha complert la seva paraula.

Albert Espinosa i Jesulin a 'El camí a casa'

Jesulín de Ubrique i la mentida que va explicar d'Andrea Janeiro

Durant anys, Andrea Janeiro ha acaparat l'interès mediàtic. No només perquè és filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, sinó per la relació nul·la que manté amb el seu pare. Gràcies a la de Paracuellos, hem sabut tots els detalls d'aquesta relació que continua sent l'assignatura pendent del marit de María José Campanario.

Andrea aviat complirà 25 anys, però fa anys, justament abans que complís els 18, l'extorero li va fer una promesa. Una promesa que mai va complir i que s'ha convertit en la mentida més gran que Jesulín va explicar sobre la seva relació amb Andrea. Jesús va dir que tindria una conversa amb la seva primogènita per explicar-li els motius de la seva absència i així reconciliar-se.

Muntatge amb Andrea Janeiro amb rostre neutre i Jesulín de Ubrique seriós de perfil

La intenció del marit de Campanario era esperar que la seva filla gran arribés a la majoria d'edat per tenir aquesta conversa pendent amb ella. Entre els seus plans hi havia retrobar-se amb Andrea i exposar-li els motius que el van portar a estar absent de la seva vida durant 18 anys.

Amb això, pretenia que entengués la seva postura, obtenir així el seu perdó i tenir una relació cordial amb la seva primogènita. Tanmateix, Jesulín no va complir la seva paraula.

Han passat set anys i aquesta conversa mai no ha tingut lloc. La mateixa Belén va ser l'encarregada de confirmar-ho, afegint, a més, que pare i filla continuen sense veure's. La col·laboradora es va mostrar molt molesta i va descartar que la relació entre Andrea i Jesulín fos fluida.

Així és actualment la relació entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

S'ha especulat molt sobre com és en realitat la relació entre Jesulín i Andrea. Descartada que aquesta conversa entre pare i filla es produís en complir els 18, la veritat que sí que s'han vist en ocasions comptades.

Encara que sempre han estat visites breus que no han donat l'oportunitat de parlar amb sinceritat sobre allò que tant els separa. En aquest sentit, es va arribar a dir que era Belén qui s'oposava que Jesulín pogués reunir-se amb Andrea.

Primer pla d'Andrea Janeiro amb rostre neutre en el 18è aniversari

Un rumor que va desmentir la mateixa Belén al plató de Sálvame el 2012, quan Andrea tenia tan sols 13 anys. En aquella ocasió, la col·laboradora va confirmar que Jesulín s'havia desplaçat fins a Paracuellos per veure Andrea. Davant d'aquesta visita, Belén va optar per marxar de casa i deixar-los sols perquè es poguessin veure còmodament.

Això confirmaria la bona disposició de la col·laboradora perquè pare i filla puguin veure's. Tot i això, Jesulín continua sense fer el pas definitiu per recuperar per complet la relació amb la seva primogènita.

Des de llavors, han estat comptades les vegades que s'han vist. És cert que Andrea ha estat acompanyant el seu pare a alguns dels platós on Jesulín ha estat. La jove va anar a veure'l a El Desafío i també a El Hormiguero, però sempre darrere de les càmeres.

Tanmateix, encara hi ha una distància marcada entre ells fruit d'aquesta conversa que no s'ha produït.

➡️ Gent

Més notícies: