Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
GENT

Rocío Carrasco i Belén Esteban, unides per un trist motiu: què està passant

Rocío Carrasco i Belén Esteban s'han vist les cares fora d'un plató de televisió

Rocío Carrasco i Belén Esteban han tornat a coincidir públicament per un trist motiu. I és que, setmanes després de donar l'últim adéu a María Teresa Campos, s'han tornat a reunir per anar al funeral de la presentadora celebrat a Madrid.

Aquest dilluns, 25 de setembre, a les 21.00 hores, els familiars de la comunicadora han acudit a l'església de Santa Maria de Canà per acomiadar-se'n com es mereix.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
La família Campos s'ha tornat a reunir a Madrid per donar l'últim adéu a Teresa | Europa Press

Després de celebrar el primer funeral el passat 11 de setembre, a la parròquia de Sant Pau de Màlaga , la família ha organitzat aquest nou esdeveniment religiós per un motiu molt especial.

I és que, arran de la forta connexió que mantenia Teresa amb els amics de Madrid, han optat per donar-li també l'últim adéu a la capital del nostre país. Com es podia esperar, diverses cares conegudes de la premsa social espanyola no han volgut perdre's aquesta cita per res al món.

Rocío Carrasco i Belén Esteban van al funeral de Teresa a Madrid

Rocío Carrasco i Belén Esteban han estat dues de les persones que han acudit al funeral de Teresa a Madrid , celebrat aquest dilluns a l'església de Santa Maria de Canà. Però no han estat les úniques.

Com es podia esperar, cap membre de la família Campos ha volgut perdre's aquesta important cita. Tot i això, Terelu Campos i Carmen Borrego han estat les que han acaparat tota l'atenció.

I és que, igual que va passar a Màlaga, les germanes han estat envoltades en tot moment per mitjans de comunicació presents. Per part seva, Alejandra Rubio ha arribat a l'església acompanyada d'una persona molt important per a ella: el seu pare, Alejandro Rubio.

Una altra de les persones protagonistes d'aquesta reunió ha estat Rocío Carrasco. L'hereva universal de 'la més gran' i el seu marit, Fidel Albiac , mantenien una estreta relació amb María Teresa Campos. Tant és així que, més d'una vegada, l'empresària s'hi ha referit com la seva "segona mare".

Muntatge en primer pla de Belén Esteban i Rocío Carrasco serioses
Rocío Carrasco i Belén Esteban han acudit al funeral de Teresa a Madrid | Mediaset, e-noticies.cat

Un vincle que es va començar a gestar amb el pas dels anys. I és que, després de treballar colze a colze a la televisió, María Teresa i ella van generar una forta relació fraternal.

Tot i això, el matrimoni ha arribat a l'església acompanyat per dues persones més. I és que, mentre que Rocío Carrasco arribava amb l'artista, Miguel Poveda , el seu marit ho feia del braç de la cantant Tamara.

Però Rocío Carrasco no ha estat l'única que ha acudit a aquest emotiu funeral. Belén Esteban ha arribat en companyia de María Patiño i el seu marit Miguel Marcos per donar l'últim adéu a la seva estimada amiga.

Una amistat que també es va gestar dins de la petita pantalla. I és que, la presentadora va ser la primera persona que va entrevistar 'la princesa del poble' . Des de llavors, l'excol·laboradora de Sálvame es va convertir en una de les principals defensores públiques de la Campos i la seva família.

A més, altres rostres coneguts com el Pare Ángel han estat citats per aquest conegut clan. A conseqüència de la relació estreta que mantenia amb Teresa, el sacerdot ha estat l'encarregat d'oficiar aquesta missa en honor seu.

Els que tampoc han volgut faltar a aquesta cita han estat Pilar Vidal i Lydia Lozano. Com a representació política, hem pogut veure l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida , i les ministres Pilar Alegría, Isabel Rodríguez i María Jesús Montero.

María Teresa Campos posant somrient, vestida de vermell, al photocall dels Premis Ondas 2019
María Teresa Campos va morir el 5 de setembre passat, als 82 anys d'edat | Europa Press

María Teresa Campos va morir el 5 de setembre passat, als 82 anys , després de mesos bregant amb un important "deteriorament cognitiu". Dos dies abans que es produís aquest desenllaç fatal, la presentadora va ser traslladada fins a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid després de patir un empitjorament en la seva salut.

Tal com es confirmava al primer comunicat emès per aquest centre, la segona mare de Rocío Carrasco va ingressar amb "pronòstic greu". "Ha estat ingressada a causa d'un quadre d'insuficiència respiratòria aguda".

Tot i això, i malgrat els intents de l'equip mèdic, no van poder fer res per salvar-li la vida a aquesta coneguda presentadora de televisió.