Rocío Carrasco a la inauguració del monument a Pedro Carrasco

Rocío Carrasco mai oblidarà el que María Teresa Campos va fer per ajudar-la

Aquesta mítica periodista va estar al costat de Rocío Carrasco en un dels moments més durs de la seva vida

Rocío Carrasco sempre ha tingut una relació molt estreta amb María Teresa Campos, i n'és una prova el vídeo que un usuari de Twitter acaba de rescatar. S'hi pot veure el bonic gest que va tenir la veterana comunicadora amb la dona de Fidel Albiac i que, de segur, no oblidarà mai.

Durant tots aquests anys, el clan Campos sempre ha estat al costat de l'hereva universal de 'La más grande'. Tant és així que, més d'una vegada, no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de sortir en la seva defensa.

María Teresa Campos amb Rocío Carrasco somrient
Rocío Carrasco i María Teresa Campos, una amistat indestructible | GTRES

Un posicionament que va néixer gràcies a la forta amistat que, fa més de dues dècades, es va gestar entre Rocío Carrasco i aquesta família mediàtica. Cosa que, tant l'empresària com María Teresa Campos han deixat clar més d'una vegada.

El maig de 2021, aquesta mítica presentadora va assegurar, durant una entrevista per a Lecturas, que la dona de Fidel Albiac és molt més que una amiga. I és que, des de fa anys, la considera part de la seva família.

Un enllaç que ha quedat demostrat gràcies a l'últim vídeo que ha rescatat un usuari de Twitter. Aquesta peça audiovisual recull el que va succeir l'1 de juny de 2006, un dels dies més durs per a Rocío Carrasco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco no oblidarà el que va fer María Teresa per ella: va estar al seu costat en tot moment

Rocío Carrasco sempre s'ha sentit molt acompanyada per María Teresa Campos i la resta de la seva família. I és que aquest mediàtic clan ha estat al seu costat en els pitjors moments de la seva vida.

N'és una prova un dels vídeos que ha començat a circular per les xarxes socials. Segons es pot veure, la comunicadora va ser una de les persones que van estar al costat de l'empresària durant el funeral de Rocío Jurado.

Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
Rocío Carrasco no oblidarà mai el que ha fet per ella María Teresa | Mediaset

L'1 de juny de 2006, aquesta coneguda artista va perdre la seva batalla contra el càncer. Aquell dia, Rocío Carrasco i la resta de la seva família van rebre el suport de milers de persones. Tot i això, la presència de María Teresa va ser molt important per a la dona de Fidel Albiac.

Malgrat que la seva amistat va sorgir a finals dels 90, no va ser fins a la mort de 'La más grande' quan aquest vincle va començar a créixer. Tant és així que, avui dia, l'empresària considera el clan Campos com a part de la seva família.

Com calia esperar, les reaccions per part dels usuaris de Twitter no s'han fet esperar. Alguns internautes han mostrat la seva tristesa després de veure aquestes imatges doloroses. "Recordo el desconsol tan gran que vaig sentir aquell dia, alguna cosa se me'n va anar amb tu, Rocío[Jurado]".

Tot i això, n'hi ha qui han posat el focus sobre el suposat distanciament entre Rocío Carrasco i aquesta família. Rumors que van començar a sorgir després de l'absència de l'empresària a la boda de José María Almoguera.

Tanmateix, aquestes especulacions han quedat totalment desmentides després de tot el que ha passat els últims dies. Després de veure aquest vídeo, i després de conèixer la forta amistat que hi ha entre elles, no és estrany que la televisiva hagi decidit estar a prop de les Campos en aquests difícils moments.

Informe de l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz en què comunica que María Teresa Campos ha estat ingressada el dia 3 de setembre de 2023
La família Campos emet un comunicat sobre l'estat de salut de María Teresa | Telecinco

Aquest diumenge, 3 de setembre, es van encendre totes les alarmes al voltant de María Teresa. I és que, tal com ha transcendit, la presentadora està ingressada a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid amb pronòstic greu.

"Ha estat ingressada a causa d'un quadre d'insuficiència respiratòria aguda", es pot llegir al comunicat emès per l'equip mèdic d'aquest centre. A més, els responsables han assegurat que “el seu pronòstic actual és reservat dins de la gravetat”.