Primer pla de Gema López feliç a la presentació de les joies d'Anabel Pantoja
GENT

Gema López destapa com es va comportar Terelu Campos al funeral de la seva mare

Gema López fa aquesta confessió inesperada al seu nou lloc de treball

Gema López destapa tota la veritat sobre quina va ser l'actitud que va mostrar Terelu Campos durant el funeral de la seva mare. Informació que va compartir aquest dimarts, 12 de setembre, amb tots els seus companys d'Espejo Público.

No hi ha cap dubte que aquesta coneguda periodista del cor ha tornat a Antena 3 trepitjant fort. I és que, des que va fitxar pel matinal de la cadena, no ha parat d'acaparar mirades.

Captura de Gema López parlant com a col·laboradora al programa 'Espejo público' d'Antena 3
Gema López revela com es va comportar Terelu durant el funeral de la seva mare | Atresmedia

Durant l'emissió d'aquest dimarts, Susanna Griso i la resta dels seus companys van comentar tots els detalls sobre el funeral de Teresa. Un esdeveniment que, tal com va transcendir al seu moment, es va produir a Màlaga, el lloc favorit de la Campos.

Va ser en aquest moment quan Gema López va confessar davant l'audiència d'Antena 3 com es va comportar Terelu Campos durant el funeral de la seva mare. I és que, tal com va revelar la periodista, tant ella com Carmen Borrego, van fer una cosa que va deixar desconcertats tots els que hi eren presents.

Gema López va revelar com s'hi va comportar Terelu: "Cal agrair aquesta gent"

Gema López no va tenir cap problema a revelar, davant l'audiència d'Espejo Público, com es va comportar la seva excompanya de treball, Terelu Campos, durant funeral de la seva mare. I és que, tal com va assegurar el fitxatge estrella d'Antena 3, les germanes Campos van prendre una decisió important i inesperada:

"No surten per la porta principal, la gent no els pot donar el condol i decideixen sortir per una porta lateral. Cosa que crida l'atenció quan el mateix president de la Junta surt per la porta principal".

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Gema López assegura que les Campos van sortir del temple per una porta secundària | Europa Press

Després d'aquest avançament, Gema López va voler donar la seva opinió sobre això. Encara que entén que les germanes es van poder sentir "aclaparades" i que "és un moment delicat", considera que les maneres no van ser les correctes. "Cal agrair aquesta gent que s'hi ha acostat".

Per la seva banda, Laura Fa va voler aportar el seu granet de sorra i va compartir algunes de les escenes "dantesques" que es van produir en aquest esdeveniment. "S'hi va veure gent robant flors, bé, emportant-se records d'aquell dia", va confirmar la col·laboradora.

A més, la companya de Gema López també va revelar un moment que, de segur, no va agradar gens a cap membre de la família Campos. Tal com va recordar la periodista, hi havia gent amb “càmeres, fent fotos com si això fos un espectacle”.

Després d'aquesta informació, la presentadora d'Espejo Público va donar pas a un vídeo on es resumia perfectament el caos que es va viure durant el funeral de María Teresa. I és que, segons es va poder apreciar en aquestes imatges, aquesta església de Màlaga es va omplir de gent que volia acomiadar-se d'aquesta mítica presentadora.

Caos que va provocar que la família Campos hagués de contractar un servei de seguretat privat per poder accedir a l'interior del temple.

Com es podia esperar, les declaracions de Gema López no han passat desapercebudes per als usuaris de les xarxes socials. I és que molts seguidors d'Espejo Público han volgut aprofitar l'ocasió per opinar sobre tot el que ha revelat la comunicadora.

Primer pla de Gema López feliç a la boda de la Belén Esteban
Els usuaris de les xarxes comenten la darrera intervenció de Gema López | GTRES

Alguns internautes han destacat la professionalitat que, tant la presentadora del format com la seva companya Laura Fa, van mostrar en tot moment.

"Estic al·lucinant amb Laura Fa per bé. És agradable, somriu, dona opinions coherents. Igual que Gema López… Estan diferents, relaxades".

Una actitud que molts usuaris de X consideren que s'ha produït gràcies al fitxatge per Atresmedia. "Gema López, des que és a Antena 3, parla amb més llibertat. A Telecinco, amb La Fábrica de la Tele, era pensament únic", ha recalcat un seguidor del format.