Primer pla d'Ángela Portero somrient al plató de 'Viva la vida' l'any 2021
GENT

Ángela Portero i María José Campanario tenen una enemiga molt famosa en comú

Ángela Portero i la dona de Jesulín de Ubrique mantenen una pèssima relació amb aquesta celebritat

A Ángela Portero i a María José Campanario només els uneix una cosa en comú: l'enemistat que totes dues mantenen amb una celebritat. Concretament, amb qui ha estat, fins fa poc, una de les col·laboradores estrella de Telecinco.

Evidentment, ens estem referint a la mateixa Belén Esteban, que té les seves picabaralles amb cadascuna de les dues. Amb María José Campanario, la història es remunta molts anys enrere, des que va començar una relació sentimental amb Jesulín de Ubrique.

En el cas d'Ángela Portero, la seva enemistat va sorgir de manera sobtada, suposadament, per unes declaracions que la mateixa Belén Esteban li va dir a aquesta primera quan van coincidir a GH VIP 3.

María José Campanario i Belén Esteban: un conflicte sense fi

Com havíem dit, tant Ángela Portero com María José Campanario tenen un passat amb Belén Esteban (encara que en el cas d'aquesta última encara és present).

És un fet que la relació entre Campanario i Esteban sempre ha estat un camí ple d'espines. Mai no s'han emportat bé, sinó tot al contrari, amb els anys ha empitjorat la seva situació. Concretament, ho va fer quan l'odontòloga va publicar una famosa carta, allà cap a l'any 2021, en què va fer comentaris vexatoris cap a la seva enemiga.

“Jo no he estat un afer d'una nit, estimada. Per molt que et pesi, vaig tenir una relació amb ell. La nostra primera filla, no teva, va ser una nena desitjada amb moltíssim amor i és el millor que tinc a la meva vida”, va ser una de les tantes controvertides declaracions que va donar.

Un escrit del qual al seu dia tothom va parlar i va acabar amb Belén Esteban demandant-la.

Captura de María José Campanario parlant al plató de 'Sálvame'
La dona de Jesulín de Ubrique també té el seu historial amb Belén Esteban | Mediaset

Ángela Portero va guanyar a Belén Esteban una batalla judicial

Pel que fa a Ángela Portero, la seva enemistat amb l'empresària va començar quan van coincidir a GH VIP 3, el 2015. Totes dues van participar en el concurs i, des d'aleshores, va començar la seva mala relació.

Però tot va esclatar entre elles quan, suposadament, Belén Esteban va insinuar que la periodista consumia substàncies estupefaents. Un motiu pel qual Ángela Portero va decidir portar-la als jutjats.

Muntatge amb les cares d'Àngela Portero i Belén Esteban amb les cares somrients
Ángela Portero va tenir un problema judicial amb la seva excompanya a 'GH VIP 3' | GTRES, e-noticies.cat

Anys més tard, l'excunyada de Paloma García-Pelayo va guanyar el judici a l'excol·laboradora de Sálvame, que la va haver d'indemnitzar amb 10 000 €.

“Dilluns sense falta et faré l'ingrés[…]. Jo, sobretot, en soc molt responsable. I és una cosa sobre la qual li vaig demanar perdó en públic, ella ho va acceptar, i ara assumeixo la meva responsabilitat i dilluns tindrà els diners la senyora Ángela Portero”, va explicar Belén Esteban el 2021.

Actualment, tant Ángela Portero i Belén Esteban no tenen cap mena de contacte. Tot i això, María José Campanario i l'empresària encara avui no han pogut enterrar la destral de guerra.