Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret

Amador Mohedano aprofita la derrota de Rocío Carrasco per atacar-la

Amador Mohedano comenta tot el que ha passat amb la seva neboda les últimes hores

Amador Mohedano ha tornat a convertir-se al centre de totes les mirades. I és que, a través del canal de YouTube del seu amic, Juanjo Vlog, no ha dubtat a atacar la seva neboda, Rocío Carrasco.

Tot i que no es va presentar al judici del darrer 28 de juny, segons ha anunciat E-Notícies en exclusiva, l'empresària i el seu fill s'han vist les cares un mes després. Dijous passat, la dona de Fidel es va asseure a la banqueta dels acusats per enfrontar-se a un suposat delicte d'abandonament de família.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores Carrasco
Rocío Carrasco perd el darrer judici contra el seu fill | España Diario

Tanmateix, les coses no han acabat gaire bé per a la neboda d'Amador Mohedano. Encara que David Flores va retirar la seva acusació per intentar minimitzar la condemna, finalment la justícia ha fallat contra la seva mare.

Segons ha transcendit, l'empresària no haurà d'anar presó, però sí que haurà de pagar al seu fill la quantitat de 13 200 euros. A més, haurà de fer front a una multa extra de 900 euros.

Tot i això, i encara que la neboda d'Amador Mohedano tenia la possibilitat de recórrer aquesta sentència, segons sembla, ha preferit pagar ja el seu deute. L'última cosa que vol és prolongar els conflictes legals contra David Flores durant més temps.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, i després de conèixer totes aquestes dades, la de Chipiona ha tornat a l'actualitat social. A través de la canal de YouTube de Juanjo Vlog, ha aprofitat per atacar-la durament.

Fa uns dies, Amador Mohedano i el 'youtuber' van tornar a unir-se per començar amb les gravacions de la segona temporada de la sèrie documental Mi hermana del alma. Tanmateix, ara han optat per deixar de banda el seu projecte per comentar tots els detalls sobre l'última condemna de Rocío.

Amador Mohedano ataca públicament Rocío: "Que ximple"

Amador Mohedano no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'atacar públicament la seva neboda Rocío. I ho ha fet a través de la plataforma de vídeos sota demanda, YouTube.

Només filtrar-se les primeres dades sobre la sentència de Carrasco, Juanjo Vlog ha acudit al seu canal per comentar tot el que ha passat amb Rocío en les últimes hores. Ara bé, el que més ha cridat l'atenció dels seus subscriptors és el que ha fet a continuació.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano ataca amb duresa Rocío | Europa Press

La veritat és que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de posar-se en contacte amb Amador Mohedano per explicar-li en directe totes les novetats sobre la seva neboda.

"Saps el que ha passat? Ja ho està publicant la premsa, parlem que ha estat condemnada per abandonament familiar. És la primera condemna contundent que perd i això deixarà cua, sens dubte", li ha explicat al seu amic.

Com era d'esperar, i després de conèixer tota la informació sobre aquest judici, Amador Mohedano no ha tingut pèls a la llengua a l'hora d'atacar durament Carrasco:

"Que fort, que ximple. Què vols que et digui? Això és el que hi ha i el que ella s'ho ha buscat, punt. És una pena i una vergonya, la veritat, però què fem?".

Captura de YouTube de Juanjovlog parlant amb Amador Mohedano sobre la condemna de Rocio Carrasco el 2 d'agost de 2023
Amador Modehado es desfoga al canal de YouTube de Juanjus | YouTube, CadenaJuanjoVlog

Ha estat en aquest moment quan Juanjus ha volgut preguntar a Amador Mohedano quin ha estat el seu sentiment en assabentar-se de la notícia. "A veure, és una mica vergonyós, però ja ens ho vèiem venir", ha assegurat, abans de confessar que, el que li faria "més vergonya és que entrés a la presó".

Finalment, no ha tingut objeccions en assegurar que Rocío "ho ha fet molt malament". I és que, no entén en què està pensant la seva neboda per arribar a aquests extrems amb els seus fills.

A més, Amador Mohedano ha revelat una informació inesperada. Segons ha confessat, només assabentar-se de la notícia, s'ha posat en contacte amb Rocío Flores, però encara no ha aconseguit parlar amb ella.