Primer plano de Antonio David Flores con rostro triste en el plató de ‘Sálvame’

Antonio David Flores revela què va fer María Teresa Campos amb Carmen Borrego

Antonio David Flores es pronuncia sobre el clan Campos

Tot i que Antonio David Flores fa més de dos anys que està allunyat de la televisió i de tots els temes relacionats amb els mitjans, el malagueny ha trobat el seu lloc a YouTube. A través del seu canal, tothom continua parlant molt d'Antonio David Flores, ja que l'exguàrdia civil encara es pronuncia sobre alguns dels que van ser els seus companys a Sálvame durant molts anys.

Aquesta vegada, Antonio David ha volgut dedicar un dels seus últims vídeos al clan de les Campos. Hi ha parlat sobre la figura de María Teresa Campos com a reina indiscutible dels matins. Tot i que el 'youtuber' també s'ha pronunciat sobre com les seves filles es van anar incorporant a poc a poc als formats de la seva mare.

Antonio David Flores es pronuncia sobre el clan de les Campos

L'excol·laborador de Sálvame ha parlat clar a través del seu canal de YouTube sobre la família Campos. Un dels temes principals que Antonio David ha tractat va ser l'auge de María Teresa Campos com a una de les figures més importants dins de la televisió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David dedica un dels seus últims vídeo al clan Campos | YouTube

A més, el 'youtuber' també ha parlat sobre com les seves filles no van trigar a seguir els passos de la seva mare i decantar-se pel món de la comunicació. "A partir d'aquí comença a treballar, quan l'anomenen 'la reina dels matins', que tenia una competidora que era Ana Rosa Quintana", començava assegurant Antonio David.

Tal com ha exposat l'exguàrdia civil, María Teresa Campos va comptar amb les filles per als seus formats. "María Teresa Campos, una vegada està a la televisió, es va imposar a la televisió i va anar col·locant les seves filles", assegura Antonio David.

"Va col·locar Terelu a Telemadrid amb T de Tarde, on va estar moltes temporades. Tot queda a casa, Carmen Borrego és la persona que dirigia programes que fa 'la mare Campos'. María Teresa era l'eix central de les seves vides. I surt una ramificació més que és Alejandra Rubio", ha comentat al seu canal.

Malgrat que Terelu va passar a col·laborar i fins i tot presentar quan va fer el salt a la televisió, Carmen Borrego va optar per quedar-se darrere de les càmeres com a directora de programes gràcies al suport de la seva mare.

El salt de Carmen Borrego a la televisió

I és que recordem que el camí de Carmen Borrego a la televisió va començar fa molts anys. La filla menor de María Teresa Campos sempre havia fet el treball de direcció de la majoria de formats de la seva mare. Va ser l'arribada de la proposta de Las Campos el que va col·locar Borrego a primera línia.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores i Carmen Borrego felices
Antonio David Flores es pronuncia sobre Carmen Borrego i la seva etapa de directora | GTRES, E-Noticies

Després de la seva aparició al 'reality', Carmen va passar a convertir-se en una de les figures habituals de Telecinco.

Temps després vindrien la infinitat d'exclusives, entrevistes, enfrontaments familiars i totes les polèmiques que han envoltat la família.

Tot i això, la veritat és que Carmen ho ha arribat a passar molt malament en els últims temps amb aquesta sobreexposició pública.

Sense anar més lluny, aquests últims mesos han estat molt convulsos a causa del dur distanciament que ha patit amb el seu fill després d'una entrevista incendiària que concedia a Lecturas.