Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'

Alejandra Rubio i el vertader motiu de la seva mala relació amb Kiko Hernández

El primer enfrontament entre Alejandra Rubio i el col·laborador es va produir per Carmen Borrego

Alejandra Rubio té els seus motius per no voler mantenir cap mena de relació amb Kiko Hernández. I és que, encara que la seva mare i la seva tieta ja han fet les paus amb ell, segons sembla, la noia no perdonarà el que ha passat aquests anys.

L'última vegada que aquests dos col·laboradors de televisió es van dedicar algun retret públicament va ser a finals del mes de gener. En aquell moment, l'exconcursant de Gran Hermano no va tenir cap problema a revelar, davant de tota l'audiència de Sálvame, el nom del talp de les Campos.

Alejandra Rubio amb la seva àvia, María Teresa Campos, el dia del seu 80è aniversari
Alejandra Rubio va donar la cara públicament per la mà dreta de la seva àvia | Europa Press

I és que, segons ell, Gustavo Guillermo González era l'home que feia anys que traïa Alejandra Rubio i la resta de la seva família. A més, va assegurar que el xofer havia gravat totes i cadascuna de les converses que havia mantingut amb els membres del clan.

Com era d'esperar, la filla de Terelu no va trigar a pronunciar-s'hi. Per això, després de titllar Kiko Hernández de "traïdor", la tertuliana el va atacar durament al plató de Fiesta.

"Li vaig dir mil vegades que no es fiés de qui no s'ha de fiar. Tots sabíem que en algun moment això passaria", va dir Alejandra Rubio visiblement enfadada. "Jo sabia que alguna cosa amb Kiko passaria en algun moment, sigui Gustavo, la meva tieta… Alguna cosa passaria".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, la 'influencer' no va dubtar a donar la cara per la mà dreta de la seva àvia i va assegurar que es refiava al 100 % del xofer. "No em crec tot el que s'està dient. Si aquestes gravacions existeixen, vull creure que hi ha algun motiu, no crec que Gustavo vengui la meva família per diners".

Però aquest no seria el primer conflicte que es produeix entre Alejandra Rubio i Kiko Hernández. I és que la seva enemistat ve de lluny. I el motiu no seria altre que les constants renyines que el televisiu ha protagonitzat amb Carmen Borrego durant aquests anys.

Alejandra Rubio i Kiko Hernández: els motius que s'amaguen darrere de la seva enemistat

La primera vegada que Alejandra Rubio es va enfrontar a Kiko Hernández va ser el 2020. En aquell moment, Carmen Borrego i el col·laborador de Sálvame estaven enmig d'un fort enfrontament.

Tot i això, les constants indirectes per part de l'exconcursant de Gran Hermano cap a la seva companya van provocar que la 'influencer' saltés pels aires.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Alejandra Rubio seriosos
El primer enfrontament d'Alejandra i Kiko es va produir el 2020 | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Per això, a mitjans d'octubre, Alejandra Rubio no va tenir cap problema a defensar la seva tieta públicament. "Em fa molta vergonya", va assegurar la noia, des del plató de Viva la vida.

Com es podia esperar, la resposta d'Hernández no es va fer esperar. "La televisió que jo faig és la que feia la teva àvia", li va respondre Kiko, donant-li a la jove on li fa més mal.

Alejandra Rubio ataca durament Kiko: "Crec que estan utilitzant la meva àvia"

Després d'aquest enfrontament en van venir molts altres. A finals d'agost de 2021, el col·laborador i Carmen Borrego van tornar a protagonitzar una nova polèmica. Però lluny de quedar-se callada, Alejandra Rubio va decidir criticar durament el tertulià per l'últim gest que va tenir amb la seva família.

I és que, malgrat estar enfrontat amb la filla petita de María Teresa, Kiko va anar amb Belén Rodríguez a dinar a casa seva. Gest que a la 'influencer' no li va agradar gens. "Crec que l'estan utilitzant", va assegurar la neta de la comunicadora.

Aquesta nova polèmica va acabar esquitxant Terelu Campos. Després de veure tots els atacs que Hernández havia estat dedicant a Alejandra Rubio, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de sentenciar la seva relació amb el tertulià.

No obstant això, i malgrat les peticions de perdó de Kiko, la presentadora va ser molt contundent. "Estic en un punt de la meva vida que ja no em val el perdó, em valen els fets", va assegurar la Campos a Viva la vida.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández sentencia la seva relació amb Terelu i Alejandra Rubio | Mediaset

Després d'aquestes declaracions, l'exconcursant de Gran Hermano no va trigar a saltar pels aires. Molt molest pel que estava passant, no va dubtar a criticar durament Alejandra Rubio i la seva mare. "No et suporto ni a tu ni a la teva filla, no et puc ni veure!".

A tal punt va arribar aquesta situació que la jove tertuliana no va trigar a advertir Terelu de les vertaderes intencions del seu company. "Kiko Hernández no t'estima, em dol que l'anomenes amic".

Avui dia, la relació del col·laborador i les dues germanes Campos és molt cordial. Tot i això, encara no ha aconseguit lligar caps amb Alejandra Rubio.