Fotomuntatge de Roger Coma, de 'Com si fos ahir', amb una emoticona sorpresa
GENT

Roger Coma de 'Com si fos ahir' de TV3: els seus fills, quants en té i totes les fotos

Roger Coma, que dona vida al personatge de l'Ivan a la sèrie de la sobretaula de TV3, i la seva família més que nombrosa

Roger Coma és un rostre familiar a TV3. Des de la seva participació en la icònica sèrie Porca Misèria, el català ha estat contínuament actiu. Com es podia esperar, Roger Coma també és part de l'elenc de Com si fos ahir, la popular telenovel·la de la cadena catalana.

Al començament, Roger Coma sempre interpretava personatges que eren l'objecte de desig de tots, consolidant-se com el mite eròtic català. Avui, amb 47 anys, l'actor ha canviat de rol a la vida real i està casat amb una coneguda de TV3, Margalida Grimalt.

La dona de Roger Coma, va treballar en l'anterior telenovel·la de TV3, La Riera. Allà, Grimalt encarnava la Mireia, la filla de la família Falquer, amics dels Riera. Junts, Roger Coma i Margalida Grimalt formen una parella ideal i han construït una família nombrosa amb tres fills.

Fotomuntatge de Roger Coma, de 'Com si fos ahir', amb la dona i un fons de cors

Roger Coma i Margalida Grimalt tenen tres fills en comú

Margalida Grimalt ha tingut una carrera destacada en grans produccions com El cor de la ciutat, Leonart, Vallterra, La Riera o Les coses grans. A més, ha participat en diverses obres de teatre.

Com hem esmentat, Roger Coma té tres fills, cosa que hem pogut veure a través de les seves xarxes socials. Tant l'actor com la seva dona són molt actius a Instagram i solen compartir fotografies de la seva vida familiar amb els seus seguidors.

Encara que els noms i les edats dels seus fills no es coneixen públicament, no hi ha dubte que són una família encantadora. Només cal donar una ullada a les seves xarxes socials per veure que són una família de postal.

Com si fos ahir, a punt d'arribar al seu final

La veritat és que queda molt poc perquè la temporada de la sèrie Com si fos ahir arribi al seu final. I és que com és habitual, la ficció catalana farà una aturada durant les vacances d'estiu. Tot i això, la televisió pública, encara no ha anunciat la data del seu adeu.

No hi ha dubte que la trama està més interessant que mai, ja que la mort de la Virgínia ha deixat tothom bocabadat. Ara, és moment que els teleespectadors gaudeixin del final de la temporada per donar un respir a la sèrie, que arribarà amb força passat l'estiu.

➡️ Gent

Més notícies: