Dos presentadors de notícies en un estudi de televisió.
GENT

Raquel Sans i Xavi Coral d'enhorabona després de la decisió de l'audiència de TV3

Els teleespectadors de la cadena pública catalana han donat una notícia sorpresa a Raquel Sans i Xavi Coral

Raquel Sans i Xavi Coral formen la parella perfecta al TN Migdia de la televisió pública de Catalunya. La veritat és que saben com connectar amb l'audiència, així, el públic els ha donat la millor de les notícies.

El públic de TV3 dona una gran notícia a Raquel Sans i Xavi Coral

No hi ha dubte que el TN Migdia és un dels informatius més ben valorats entre els teleespectadors del canal autonòmic català. Així ho avalen les dades d'audiència que tots dos presentadors i tot l'equip reben dia rere dia.

En aquest sentit, dijous passat, l'espai va ser el programa més vist de TV3 amb unes dades espectaculars. Van ser 397.000 televidents els que van escollir veure informatiu presentat per Raquel Sans i Xavi Coral. A més, va aconseguir un gran 28,4% de quota de pantalla.

Una gran notícia per a la parella de presentadors. I és que les dades d'audiència són crucials per a l'èxit d'un programa de televisió. Ja que proporcionen informació detallada sobre quantes persones veuen un programa i qui són aquestes persones.

Aquesta anàlisi permet a les cadenes ajustar els continguts i els horaris per maximitzar l'audiència. A més a més, influeixen directament en els ingressos publicitaris, ja que els anunciants busquen espais amb alta visibilitat per als seus productes.

Imatge de Xavi Coral somrient

Raquel Sans i Xavi Coral tenen una magnífica relació

El mes de març passat, Raquel Sans va ser sorpresa pel seu company Xavi Coral i tot l'equip del TN Migdia. La famosa presentadora no va poder contenir les llàgrimes i es va emocionar davant dels companys. No n'hi ha per menys.

La de Barcelona és la periodista que ha presentat més informatius. De fet, ha estat al capdavant de ni més ni menys que 5.000 programes, una xifra impressionant tenint en compte que només té 50 anys.

Per això, el seu amic i company Xavi Coral, juntament amb tot l'equip de l'espai, no van dubtar a preparar-li una sorpresa. No hi ha dubte que la presentadora és una gran professional, i els seus companys van voler rendir-li homenatge.

Fotomuntatge de Raquel Sans amb dues imatges al moment de la sorpresa

En acabar el programa, i per a sorpresa de la periodista, Xavi Coral es va acostar i li va dir que tenien una cosa preparada per a ella. "Els vaig dir que no em fessin res. M'estic traient l'orellera dels nervis", va respondre la presentadora.

"És clar, ara ja els tinc por, perquè els vaig dir que no em fessin res. Això és un viatge de cada dia entre tots, jo soc una més", va afegir. Posteriorment, la van portar fora del plató, on la resta de l'equip l'esperava entre aplaudiments i ovacions.

Un cop allà, li van lliurar un preciós ram de flors en reconeixement de la seva feina. Va ser en aquell precís moment quan Raquel Sans no es va poder contenir i es va emocionar. Una prova que reforça la magnífica relació que tenen tots dos presentadors.

➡️ Gent

Més notícies: