Dona sorpresa amb les mans a les galtes i una imatge borrosa duna persona amb un signe dinterrogació en un cercle vermell al fons.
GENT

Així llueix actualment Marta Marco Viñas, Esther Bosch a 'Ventdelplà' de TV3

Marta Marco Viñas, una icona de l'actuació catalana des de la seva interpretació a la sèrie 'Ventdelplà' de TV3

Marta Marco Viñas és una destacada actriu catalana el talent de la qual ha deixat una empremta significativa al món de l'entreteniment. Va néixer l'any 1976 a Barcelona i prové d'una família amb una connexió profunda amb les arts escèniques.

És filla del reconegut actor Lluís Marco i de Neus Viñas. El seu germà, Carles Marco, també ha deixat la seva marca com a exjugador i entrenador de bàsquet.

Trajectòria i èxits professionals

Marta Marco ha cultivat una carrera versàtil, abastant teatre, cinema i televisió. Tot i això, el seu paper més emblemàtic fins ara ha estat el d'Esther Bosch a la sèrie Ventdelplà, produïda per TV3 i emesa entre el 2005 i el 2010.

Aquesta sèrie, que es desenvolupa en un bonic poble costaner fictici de Catalunya, va conquistar el públic amb la seva trama captivadora i els seus personatges entranyables interpretats per Marta Marco i la resta de l'elenc.

Pla mig de Marta Marco

A més del seu treball a Ventdelplà, Marta Marco ha participat en altres produccions televisives i cinematogràfiques destacades, com El coronel Macià i Xtrems.

La seva capacitat per donar vida a personatges complexos i diversos ha estat àmpliament elogiada per crítics i audiències, consolidant-la com una figura respectada en l'àmbit actoral català. 

El pas del temps en la reconeguda actriu

Quan Marta Marco va començar a interpretar Esther Bosch a Ventdelplà, tenia 29 anys i irradiava frescor i vitalitat, cosa que va ressonar amb l'audiència de l'època. Avui, als seus 48 anys, l'actriu continua sent una presència rellevant i respectada a la indústria de l'entreteniment català.

La seva evolució física reflecteix no només el pas del temps, sinó també una maduresa i profunditat guanyades al llarg de la seva trajectòria artística.

Dues imatges d'una dona amb cabells arrissats, una a l'esquerra amb una jaqueta de mezclilla i expressió seriosa, i una altra a la dreta amb un blazer negre i expressió neutra.

Marta Marco Viñas no només és una talentosa actriu, sinó també una ambaixadora del patrimoni cultural català a la pantalla. La seva participació en projectes emblemàtics ha enriquit el panorama audiovisual regional i ha destacat el seu compromís amb l'excel·lència artística.

La reconeguda actriu és un exemple de dedicació i talent en l'actuació, l'impacte de la qual en la televisió catalana perdura en la memòria col·lectiva. A mesura que continua la seva trajectòria, continua sent una font d'inspiració per a noves generacions d'actors i espectadors, demostrant que l'art escènic pot transcendir generacions i fronteres culturals.

➡️ Gent

Més notícies: