Primer pla de Gloria Camila Ortega on apareix amb rostre seriós
GENT

Gloria Camila té una trobada amb Antonio David Flores que enfadarà Rociíto

Gloria Camila es nega a amagar la seva bona relació amb Antonio David Flores

Gloria Camila va emetre un comunicat a les seves xarxes socials anunciant que prendria accions legals contra els seus detractors. Des que Rocío Carrasco va vendre el seu documental a Telecinco, la situació s'ha tornat realment tensa i Gloria ja no sap què fer. Reconeix que té bona relació amb Antonio David Flores, però no consenteix que l'insultin.

Gloria Camila està intentant ser discreta, però cada vegada se sent més segura perquè a Telecinco no en poden parlar. Per això ha publicat a les seves xarxes socials l'última trobada que ha tingut amb Antonio David. Ha estat a Màlaga, en una guingueta de platja que curiosament es diu Los Cuñados.

Gloria ha publicat una foto en aquest restaurant i minuts després Antonio David ha fet el mateix. Volien demostrar que estaven junts de manera subtil? També hem descobert que hi havia Rocío Flores, i en sabem el motiu.

Història d'Instagram de Gloria Camila Ortega d'una paella del dia 9 de juliol de 2023
Gloria Camila ha tingut una reunió amb Antonio David Flores | Instagram, @gloriacamilaortega

Gloria Camila ha estat amb Rocío Flores al concert que Manuel Cortés ha fet a Sevilla i després han viatjat a Màlaga. Tot això enfadarà molt Rociíto, que assegura que Antonio David és el responsable que no es parli amb els seus fills. Continua defensant la mateixa versió des que el va acusar de donar-li “mala vida” fa tres anys.

Gloria Camila es venja del darrer de Rocío Carrasco

Gloria ha descobert que Rociíto ha tingut una cita amb Kiko Jiménez, la seva exparella i gran rival dins de Telecinco. La influencer assegura que ho va passar realment malament amb el Kiko i que li va costar molt oblidar-lo.

Rocío Carrasco a la inauguració del monument a Pedro Carrasco
Rocío Carrascon no perdonarà Gloria Camila | GTRES

No entén que la seva germana hi tingui bona relació, tot i que ella fa el mateix amb Antonio David.

La filla de José Ortega Cano sap que Carrasco ha estat amb Kiko Jiménez i Sofía Suescun a casa seva i no els ho perdona. Ara ella ha tingut una trobada amb Flores i ho ha compartit a les seves xarxes.

La situació s'ha complicat i tot fa pensar que la reconciliació és més lluny que mai.

Gloria va prometre que estava disposada a acostar postures, però va deixar clar que no se separaria ni de Rocío Flores ni d'Antonio David.

Ha complert la seva paraula i cada cop passa més temps amb ells. Està aprofitant abans d'anar-se'n de vacances amb el seu xicot: ben aviat viatjarà a la Xina.