Primer pla de Marta Riesco al photocall de 'Transformers'
GENT

Marta Riesco publica les fotos que mostren si ha superat Antonio David Flores

Marta Riesco reapareix a les xarxes socials per aclarir tots els dubtes que s'han generat sobre això

Marta Riesco ha deixat al descobert si per fi ha aconseguit superar o no la seva ruptura amb Antonio David Flores. I ho ha fet a través d'unes reveladores fotografies que ha compartit a les xarxes socials.

Fa una mica més d'un any i mig, va sortir a la llum la inesperada i controvertida història d'amor entre l'exreportera d'El programa de AR i l'exguàrdia civil. Tot i això, durant tot aquest temps, el seu festeig no ha estat exempt de polèmiques.

Muntatge de fotos d'Antonio David Flores amb cara d'enuig i Marta Riesco plorant
Marta Riesco ho ha passat molt malament durant aquest temps | España Diario

Pràcticament des del principi, la relació de Marta Riesco i Antonio David ha estat marcada per les seves constants disputes i els seus alts i baixos. I, encara que diverses vegades han anunciat la seva ruptura, no va ser fins a mitjans d'abril quan es va produir la definitiva.

"Vull comunicar-vos a tots que la meva relació ha acabat aquesta nit. Rocío Flores, espero que estiguis feliç, ja has aconseguit el que volies", va assegurar la comunicadora, assenyalant la filla del seu ex com la culpable d'aquesta situació.

Des d'aleshores, Marta Riesco no ha deixat de mostrar públicament com està de dura està sent aquesta situació per a ella. Tant és així que no li va tremolar la veu a l'hora de confessar l'últim desplantament que havia rebut per part del youtuber:

"Després de tres dies ficant-se al llit amb mi, dient-me que m'estima, demanant-me que ens casem i tinguem fills, mentre jo dormia, es va emportar totes les seves coses de casa meva i se'n va anar".

Ara tot apunta que la periodista ha decidit agafar les regnes de la seva vida. Per això, i després d'aquesta última jugada, ha acudit a les seves xarxes socials per publicar les imatges que demostrarien si ja ha aconseguit superar Antonio David.

Marta Riesco és una dona nova

Marta Riesco per fi ha aconseguit desfer-se de la tristesa que s'havia apoderat de la seva vida aquests últims mesos. I prova d'això en són les últimes fotografies que ha publicat al seu perfil d'Instagram.

Fa unes hores, la comunicadora ha compartit amb els seus més de 188.000 seguidors set instantànies en què es pot apreciar el gran canvi físic que ha experimentat després de la ruptura.

Marta Riesco somrient amb el mar de fons
Tot apunta que Marta Riesco ha aconseguit superar Antonio David | Instagram, @marta.riesco

S'hi pot veure Marta Riesco posant d'una manera molt sensual davant la càmera del dispositiu mòbil. Cosa que, com calia esperar, no ha passat desapercebuda per als usuaris d'aquesta xarxa social.

I és que, tenint en compte aquestes imatges, tot apunta que per fi ha aconseguit posar punt final a una de les etapes més doloroses de tota la seva vida.

A més, i com han assenyalat diversos dels seus seguidors, sembla que Marta Riesco ha aconseguit recuperar aquesta vitalitat i brillantor als ulls que la seva relació amb Antonio David va aconseguir apagar.

Per això, alguns internautes no han trigat a especular amb la possibilitat que un nou home hagi arribat a la vida de la reportera. "Hi ha un home nou a la teva vida. Se't nota a la mirada".

Marta Riesco amb rostre seriós amb una piscina de fons
Marta Riesco rep el suport dels seus seguidorts | Instagram, @marta.riesco

"Molt maca, alguna cosa bona ha passat a la teva vida, aquest finde, es veu a la teva cara plena de felicitat", ha assegurat un altre seguidor de Marta Riesco, especulant així amb aquesta possibilitat.

I encara que la gran majoria se n'ha adonat del gran canvi físic de la comunicadora, un altre, en canvi, li han volgut recordar que li ha sentat bé la seva separació. "Estàs genial, segueix així i oblida't de tot el que és negatiu", li ha recomanat una seguidora.

Però, com era d'esperar, n'hi ha que han aprofitat l'ocasió per fer-li a Marta Riesco el que veritablement en pensen:

"Noia, saps què em passa amb tu? No ets de la meva devoció, no caus bé, però m'agrada llegir-te, veure les teves històries, etc".