Una foto de Concha Velasco sentint i al costat una imatge de Gloria Camila a Telecinco
GENT

La filla de José Ortega Cano té un bonic gest amb la memòria de Concha Velasco

Gloria Camila, la filla de José Ortega Cano i Rocío Jurado, ha publicat una imatge molt especial de Concha Velasco

José Ortega Cano va tenir oportunitat de conèixer Concha Velasco gràcies a Rocío Jurado, mare dels seus fills grans. Ha estat Gloria Camila la que ha fet un pas endavant per tenir un gest bonic amb el llegat que ha deixat la mítica actriu. El passat dissabte 2 de desembre, Concha va marxar per sempre, però el seu record mai no deixarà de formar part de la nostra història.

La filla d'Ortega Cano ha publicat una bonica fotografia de la seva mare amb Concha, però això no és el que ha cridat l'atenció. El que és veritablement important és que la Glòria ha compartit la mateixa imatge en dues ocasions diferents durant la setmana. A més de dedicar-li un emotiu missatge als familiars de Velasco quan es va assabentar de la trista pèrdua.

José Ortega Cano no ha fet cap aparició pública i no ha tingut oportunitat de trencar el silenci. Tot i això, la seva filla treballa a les xarxes socials i té molta projecció, així que ha aprofitat per tenir un gest molt generós. “Eternes”, ha escrit Gloria Camila sota la foto en què apareix la seva mare amb Concha i amb dos artistes més: Rocío Dúrcal i Carmen Sevilla.

Muntatge de Gloria Camila amb una fotografia que ha publicat de Concha Velasco a Insta
Gloria Camila ha tingut un gest molt especial | @gloriacamilaortega, Europa Press, e-noticies.cat

Gloria Camila sempre ha presumit del talent de Rocío Jurado. Ha aprofitat aquesta ocasió per deixar clar que la seva mare també ha deixat una empremta inesborrable a la cultura espanyola.

El motiu del silenci de José Ortega Cano

José Ortega Cano guarda silenci perquè no vol tenir més problemes ni crear una situació compromesa. A E-Notície s'ha recordat que Concha Velasco va ser amiga de Rocío Jurado, però també de Rocío Carrasco. Tant és així que l'actriu va fer broma al seu moment assegurant que volia que es casés amb el seu fill Manuel.

Primer plànol de José Ortega Cano amb rostre neutre durant l'esdeveniment Cajasol a Sevilla a l'abril de 2023
José Ortega Cano està guardant silenci | GTRES

Ortega Cano prefereix guardar silenci i no formar part d'aquesta tempesta mediàtica. Tot i això, Gloria Camila fa molt de temps que treballa en el món de l'espectacle i sap on són els límits. Per això ha decidit rendir un homenatge bonic a la memòria de Velasco.

El torero sempre s'ha sentit orgullós del comportament de la seva filla a la pantalla petita. Ara treballa a Antena 3 com a col·laboradora d'Espejo Público i les últimes setmanes va decidir parlar de Jurado. Va ser quan Rosalía va interpretar una de les seves mítiques cançons als premis Grammy i Gloria va donar suport a la catalana.