Primer pla de Rocío Flores plorant al Congrés Golden Nails
GENT

Rocío Flores torna a parlar de Fidel Albiac i ho deixa tot molt clar

Rocío Flores ha estat molt contundent respecte al seu padrastre

Fa uns dies, Rocío Flores no va tenir cap problema a confessar davant la premsa que li hauria agradat anar a l'homenatge que se li va fer al seu avi, Pedro Carrasco. Recordem que aquest esdeveniment va tenir lloc el cap de setmana passat, on els clars protagonistes van ser Fidel Albiac i Rociíto.

Des de llavors, Rocío Flores ha estat qüestionada sobre per què no es va desplaçar fins a Huelva per presenciar l'estàtua que van inaugurar del boxejador. Ella sempre ha acudit als homenatges que se li han fet a la seva àvia materna, Rocío Jurado, aleshores, per què no ha fet el mateix en aquesta ocasió?

La veritat és que ella mateixa ha explicat el veritable motiu davant els mitjans. Aprofitant que la premsa era a la gala Golden Nail Congress, que va ser també el cap de setmana passat, Rocío Flores va parlar alt i clar sobre aquest tema.

Rocío Flores tanca la porta a un apropament amb Fidel Albiac

Rocío Flores confessava davant els mitjans presents que li hagués encantat veure amb els seus propis ulls l'homenatge que li van fer al seu estimat avi. Però, tal com ella va confessar, va assabentar-se de l'acte commemoratiu a través de les “xarxes socials” el mateix dia que es va fer.

La influencer va aclarir que en cap moment havia estat convidada. Això sí, malgrat que no va ser informada, Rocío Flores va confessar que tampoc hi hauria anat. “No m'han convidat, però m'hauria agradat anar. Per què no? Però tampoc aniré a un lloc on no m'estimen, puc anar perfectament qualsevol altre dia”, va explicar.

Aquestes paraules no estaven dedicades únicament a la seva mare, sinó també al seu padrastre, Fidel Albiac. De fet, la mateixa Rocío Flores va assegurar que, encara que l'haguessin convidat, no hi hauria anat, així evitava haver de veure's la cara amb el seu padrastre, amb qui ha tingut sempre moltíssims frecs.

Primer pla de Rocío Flores durant l'aniversari de la mort de Rocío Jurado

“Probablement no hi aniria. No per pudor, sinó perquè no aniré a un lloc on no m'estimen, encara que el meu avi m'estimava i jo a ell”, va admetre.

Per a ningú ha estat mai una novetat que Rocío Flores no es porta gens bé amb el marit de la seva mare. La jove sempre ha acusat el sevillà de la seva mala relació amb la seva mare i que va ser el culpable del seu distanciament amb ella.

“No han d'estar ma mare i Fidel perquè jo hi vagi”, va prosseguir.

Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient

Per descomptat, aquestes declaracions de Rocío Flores parlant de Fidel Albiac han deixat molt clar que, almenys de moment, no en vol saber res. Tanmateix, a diferència d'amb l'andalús, Rocío Flores no tanca la porta del tot a una reconciliació amb la seva mare. No ho diem nosaltres, sinó que ella mateixa ho va revelar davant de les càmeres.

“No llenço la tovallola”, va dir. “No perdonar, és no avançar. Tenir odi a algú, tenir rancor és no avançar a la vida. Jo vull continuar creixent emocionalment i vull evolucionar i avançar. Avui dia és molt complicat oblidar, però en un futur el temps dirà”, va concloure aquest assumpte.

➡️ Gent

Més notícies: