Primer pla de Carlos Sobera al plató de 'Pesadilla en el Paraíso'
GENT

Indignació a 'Supervivientes' després del que ha passat amb els vots: 'Mala espina'

La direcció de 'Supervivientes' ha detectat certes irregularitats

Carlos Sobera ha obert la gala d'aquest dimarts anunciant la dràstica decisió que s'ha vist obligada a prendre la direcció de 'Supervivientes'.

I és que el presentador ha denunciat certes irregularitats al sistema de votació que han portat a cancel·lar la salvació d'un dels nominats.

D'aquesta manera, Adara Molinero, Bosco i Artùr se la jugaran dijous en una votació exprés que marcarà el seu futur al concurs. I és que d'això en depèn que aconsegueixin coronar-se com a finalistes i alçar-se així amb el gran premi de 200.000 euros.

"En aquestes últimes 24 hores hem detectat irregularitats al sistema de votació", ha començat dient Sobera. "Per tant, avui no hi haurà cap salvat i tot es decidirà dijous", ha explicat als espectadors.

Carlos Sobera en la gala de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 25 de maig de 2023

Una decisió que ha aconseguit emprenyar l'audiència, que novament han fet saltar les alarmes sobre la possibilitat de favoritisme per part del programa.

De fet, també hi ha qui culpa directament els adaristes, fans declarats d'Adara, dels quals se sospita que han pogut fer trampes a l'hora de votar per intentar salvar-la tant sí com no.

"Irregularitats en les votacions diu, però si això està passant des que són gratis les votacions. Em sembla ridícul", s'han lamentat.

Carlos Sobera anuncia un dràstic canvi en les votacions de 'Supervivientes'

"Això de les votacions sona molt sospitós", han insinuat. "¿No serà que Adara no anava gaire bé?... Rar, estrany", insinuen.

A més, també han protestat per la poca claredat que ha mostrat el presentador al respecte, ja que ni tan sols ha explicat en què consistien aquestes irregularitats.

"Haurien de donar explicacions sobre quines irregularitats hi ha hagut. No és just que es llencin a les escombraries dies de votació", sentencien.

Imatge de la connexió en directe del programa 'Tierra de Nadie' de 'Supervivents 2023' entre Laura Madrueño i Carlos Sobera

Encara que, també hi ha qui considera que això es tracta d'una simple estratègia per treure's a Adara de sobre, ja que des del principi ha estat una de les clares favorites per guanyar.

Almenys, fins que la model trencava la seva amistat amb Asraf , a qui sembla haver-li declarat la guerra. Una cosa, que no ha estat gaire ben rebuda pels espectadors.

"Com fa olor que es volen carregar Adara de cara a la final!", han sentenciat. "Els Adaristes estan fent trampes?", es pregunten.

"Els bots per Adarita i els seus subnormals que fan el ximple per votar, perquè ni així té prou suport", denuncien a les xarxes socials. "Aquesta gent no sap ni què fer. Anul·len les votacions per fer una votació exprés dijous", al·leguen.

"Sincerament? Fa molt mala espina. No van dir res de cerimònia de salvació diumenge crec, i ara casualment s'anul·la votació. En fi. Ens han fotut", es lamenten.

➡️ Gent

Més notícies: