Primer pla d'Alma Bollo seria a 'Supervivientes'
GENT

Alma Bollo s'emporta el pitjor cop després de sortir de 'Supervivientes': el veurà a Telecinco

L'ex d'Alma Bollo participarà en el nou reality de la cadena

Alma Bollo ha topat amb el pitjor disgust només sortir de 'Supervivientes'. I és que el seu ex, Juan José Peña, juntament amb Aguasantas, la seva actual parella i ex del seu germà, Manuel Cortés , participaran a '¡Vaya Vacaciones!'

Un cop dur per als fills de Raquel Bollo, que veuran dos dels seus majors enemics participar en un reality que no deixarà ningú indiferent.

Així, Juan José i Manuel Cortés s'uneixen al càsting variat conformat per personatges de la talla de Miriam Corregüela i Isabel Hurtado, filla i exdona de Ginés Corregüela, o Makoke i el seu fill Javier Tudela.

Captura del programa 'Supervivents' del dimarts 14 de juny de 2023

Un reality que estarà presentat per Luján Argüelles i en el qual s'hauran de traslladar fins a República Dominicana per posar-se a prova.

Tot i això, no gaudiran d'unes vacances gratuïtes al Carib ni de bon tros, sinó que faran front a treballs infernals i complicats jocs per aconseguir els 25.000 euros del premi final.

"Estem acostumats a rebre legions de turistes cada any i a estar molt pendents que el seu temps al nostre país sigui de qualitat i de luxe", explicava la presentadora.

"I per això hi ha moltes persones que treballen llargues jornades. Aquest és exactament el canvi de rol, el gir de guió que hauran d'experimentar els nostres concursants", assegurava.

Primer plànol d'Alma Bollo amb gest enfadat en 'Supervivientes 2023'

Alma Bollo es trobarà amb el seu ex a Telecinco

No obstant això, ni l'ex d'Alma Bollo ni la seva xicota actual semblen tenir por d'aquesta nova aventura en la qual s'embarcaran junts.

De fet, Aguasantas ja té certa experiència al món de la televisió, donant-se a conèixer en programes com 'GH VIP 3' i 'MyHyV'.

I també els enfrontaments que ha protagonitzat amb la que va ser la seva sogra, Raquel Bollo, han estat molt sonats.

És més, la jove culpava Bollo de ser la responsable d'arruïnar la seva relació amb Manuel. Mentre que, per la seva banda, Juan José també ha tingut els seus més i menys amb l'àvia de la seva filla.

Cal recordar que Peña denunciava públicament Raquel d'haver-se portat la seva neta sense permís, mentre la seva filla Alma Bollo encara concursava a 'Supervivientes'.

Aquesta informació ha caigut com un gerro d'aigua freda tant a Alma com al seu germà Manuel, que no s'esperaven aquesta informació.

De fet, Carlos Sobera ha volgut saber l'opinió d'Alma, que s'ha quedat de pedra, però s'ho ha intentat prendre amb humor en tot moment.

"La presentació m'ha encantat, perquè els coneixem molt. Són els ex i quines vacances que em pegaré", ha comentat la filla de Raquel Bollo al respecte.

➡️ Gent

Més notícies: