Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Flores i Antonio David Flores tots dos amb rostre seriós i un pla general de Galícia de fons
GENT

Rocío Flores: per què ha viatjat a Galícia en el pitjor moment d'Antonio David Flores

Antonio David Flores se sent traït per Marta Riesco i compta amb el suport de la seva filla, però des de la distància

Rocío Flores es troba en un dels moments més complicats de la seva vida familiar. El seu pare, Antonio David Flores, se sent traït per Marta Riesco després de la seva entrevista al programa Ni que fuéramos. En plena tempesta, Rocío Flores ha decidit viatjar a Galícia, deixant el seu pare a Màlaga, on resideix la família, per complir els seus compromisos professionals.

Rocío Flores ha fet una transició significativa a la seva carrera. Després de deixar la televisió, ha assumit un rol important com una de les directores de Farmasi, una empresa de cosmètics en ple creixement. Aquest nou desafiament professional li comporta gran part del seu temps i dedicació, obligant-la a viatjar amb freqüència per complir amb les seves responsabilitats.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Flores i el seu pare, Antonio David Flores, tots dos amb el rostre seriós

Aquest cap de setmana, Rocío Flores ha estat a Galícia per fer una formació i presentar una xerrada sobre els productes i estratègies de Farmasi. El seu compromís amb l'empresa és indestructible. Encara que li agradaria estar més a prop de la família en aquests moments difícils, la seva agenda professional ho ha impedit aquesta vegada.

La situació a la família Flores s'ha tornat especialment tensa després de la recent entrevista de Marta Riesco. La reportera i exparella d'Antonio David ha tornat a la vida pública amb la intenció de destapar allò que ella descriu com un calvari, viscut dins de la família Flores.

I entre les seves declaracions, Marta ha destapat els seus suposats conflictes amb Rocío Flores, cosa que ha afegit més llenya al foc.

Rocío Flores dona suport a Antonio David Flores

Rocío Flores continua sent un pilar fonamental de suport per al seu pare. I Antonio David ha trobat a la seva filla un refugi emocional. Tot i això, la distància física a causa dels viatges freqüents de la jove fa que no pugui estar al seu costat tot el temps que tots dos desitjarien.

Muntatge de Marta Riesco a l'entrevista a Ni que fueramos i ANtonio David Flores

Com si la situació amb Marta Riesco no fos suficient, la participació d'Olga Moreno a Supervivientes: All Stars ha tornat a posar la família Flores a l'ull de l'huracà. I és que no hi ha dubte que l'exdona d'Antonio David Flores tindrà una presència destacada al reality.

Per a Rocío Flores, aquests són moments de gran estrès i exposició pública. La jove, que ha intentat mantenir una vida més discreta des que va deixar la televisió, es troba una vegada més exposada a la polèmica.

Rocío Flores continua lluitant

Rocío Flores ha demostrat que ja no vol saber res del món de la televisió. El seu viatge a Galícia, encara que és per motius laborals, també li ha servit per prendre's un respir de la intensa atenció mediàtica i dels conflictes familiars.

Al seu compte d'Instagram, Rocío ha compartit alguns moments de la seva visita a Galícia, mostrant el seu entusiasme i dedicació amb Farmasi.

Captura de Rocío Flores al costat d'una piscina durant el viatge a Basli, Indonèsia

Rocío ha evitat fer comentaris directes sobre les recents declaracions de Marta Riesco o la participació d'Olga Moreno a Supervivientes. Tot i això, ha optat per centrar-se en el seu creixement professional i en transmetre missatges positius als seus seguidors.

➡️ Gent

Més notícies: