Primer pla de la cara de la cantant catalana Sílvia Pérez Cruz amb la mirada cap amunt
GENT

El desconegut drama de la cantant Sílvia Pérez Cruz: 'Connecto amb el record'

Sílvia Pérez Cruz ens mostra el seu costat més íntim i personal parlant d'una de les vivències més dures de la seva vida

Després de més d'una dècada des que va iniciar la seva carrera musical en solitari, Sílvia Pérez Cruz s'ha posicionat com una de les cantautores més inspiracionals de la indústria. I és que el talent de l'artista catalana és innegable.

Les seves cançons, amb lletres de caràcter profund, reflexives i intenses no deixen cap dubte que Sílvia Pérez Cruz s'hi deixa l'ànima. La seva veu convida a deixar-se portar i gaudir d'aquest art anomenat música.

Potser totes aquestes qualitats són les que l'han fet guanyar diversos reconeixements. Entre ells, el Premi Nacional de les Músiques Actuals el 2022 o els tres guardons a la primera edició dels Premis de l'Acadèmia de la Música d'Espanya, el 2024.

Primer pla de la cara de la cantant catalana Sílvia Pérez Cruz amb un somriure

Tot i això, la vida de Sílvia Pérez Cruz no sempre ha estat de color de rosa. Doncs la cantant va haver d'enfrontar-se a una de les situacions més dures que poden tocar viure a algú. La mort del seu pare, ja fa 14 anys, és un record amarg amb què l'artista ha hagut d'aprendre a viure.

Sílvia Pérez Cruz mostra el costat més vulnerable

Sílvia Pérez Cruz ha parlat en diverses ocasions de com és de dur dur la pèrdua d'un ésser estimat. "Quan se'n va la gent estimada comences una relació amb els records, que es van desdibuixant", sentenciava al programa Al cotxe! de TV3.

"A mi m'agrada molt quan connecto amb un record i de cop hi ha un moviment, hi ha vida, i sembla que ho oloris... La mort i el parir són les dues coses que m'han ensenyat que comença i acaba", seguia la cantant.

Sílvia Pérez Cruz i el presentador Eloi Vila tenint una conversa al cotxe del programa de TV3 'Al cotxe!'

Sílvia Pérez Cruz només té paraules d'admiració i agraïment cap al seu difunt pare, el músic Càstor Pérez Diz, a qui va dedicar el primer disc en solitari.

Sílvia Pérez Cruz serà l'encarregada d'inaugurar el 'Grec 2024'

Sílvia Pérez Cruz serà l'artista que aquest any inaugurarà el Grec Festival de Barcelona. Aquesta última edició, que inclou 88 propostes escèniques, se celebrarà els pròxims dies 26, 27 i 28 de juny.

A l'actuació d'inauguració, la cantant presentarà el seu darrer disc 'Toda la vida', que fa una reflexió sobre la vida i la mort. Així mateix, a l'esdeveniment també participaran altres artistes del panorama musical com Damien Rice, Carmen Linares, Rita Payés, Judit Neddermann o Celeste Alías.

➡️ Gent

Més notícies: