Muntatge de Rocío Flores amb Manuel Bedmar somrient en un concert i una imatge desenfocada fent-se una foto amb un gos

GENT

Rocío Flores i Manuel Bedmar anuncien que les seves vides han canviat: 'És una bebé'

La xicota de Manuel Bedmar presenta el nou membre amb qui han decidit ampliar la seva família i que ha suposat un canvi a les seves vides

Rocío Flores i Manuel Bedmar han aprofitat les xarxes socials per anunciar als seus seguidors el gir que han fet les seves vides recentment. La filla d'Antonio David, reconvertida en influencer, gaudeix d'una nova etapa allunyada de polèmiques i centrada en els seus projectes professionals.

Una vida on el seu noi s'ha convertit en el seu millor company de viatge i amb qui ha fet un pas important. Tots dos han decidit ampliar la família i donar la benvinguda a Roma, un cadell que ha posat de cap per avall les seves vides.

Les vides de Rocío Flores i Manuel Bedmar experimenten un canvi després de l'arribada d'un nadó

Rocío Flores acostuma a compartir amb els seus seguidors el seu dia a dia. Mitjançant les seves històries a Instagram, la filla d'Antonio David ens acosta més a aquesta faceta seva del tot desconeguda. L'hem vista compartir moments amb la seva família, així com enfonsar-se davant l'assetjament continu dels seus haters.

Tanmateix, la xicota de Manuel Bedmar es troba ara travessant una bona etapa tant personal com professional. Després d'abandonar la televisió i allunyar-se del focus mediàtic, Rocío ha aconseguit l'estabilitat que tant desitjava.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores i Manuel Bedmar han adoptat un cadell | Europa Press

Una estabilitat que es reflecteix en la decisió que ha pres amb Manuel d'ampliar la família. I no, no estem parlant que estigui embarassada, sinó de l'arribada de Roma, un cadell que han adoptat fa uns dies.

Mitjançant diverses fotografies, Rocío i Manuel anunciaven la bona nova, confirmant que les seves vides han canviat. "És una petita que ha arribat per donar-nos molt d'amor i no sabeu a quin nivell", començava dient a la seva publicació. "Porta a casa cinc dies i m'ha canviat la vida", afegia la influencer.

Storie de Rocío Flores a Instagram somrient mirant de banda el 10 de març de 2024
Rocío Flores reconeix que la seva vida ha canviat amb l'arribada del cadell | Instagram, @rotrece

I és que l'arribada del cadell ha posat de cap per avall la vida de la parella. I no només perquè sembla molt entremaliada, sinó perquè arriba en un moment molt especial per a Rocío. Fa anys la noia es va enfrontar a la trista pèrdua de la seva mascota i gràcies a Roma ha recuperat el somriure.

Per això, ha confirmat que la seva vida ha canviat gràcies a l'alegria de tornar a tenir un gos a casa. Encara que és conscient que res no reemplaçarà aquella que qualifica de "la meva fidel companya", s'alegra de tenir el cadell. "Em sento superfeliç d'haver decidit portar a casa Roma", afegia a la seva publicació.

L'origen del nom amb què Rocío i Manuel Bedmar han batejat la seva nova mascota

Rocío no pot estar més feliç amb l'arribada de Roma malgrat com d'esgotadora ha estat la primera setmana amb el cadell. "Aquesta setmana ha estat una mica caòtica, la meva vida ha fet un petit gir que em fa molt feliç", compartia a les seves històries.

Mitjançant aquestes paraules, la xicota de Manuel confirmava novament el canvi que ha experimentat la seva vida després de l'arribada de la petita. Malgrat tot, s'alegra enormement del nou membre que ha arribat a la seva família, el nom del qual té un significat important per a la parella.

Post de Rocío Flores a Instagram amb Manuel Bedmar i un gos als braços fent-se una foto al mirall el 10 de març de 2024
Manuel i Rocío han batejat la seva mascota amb el nom de Roma | Instagram, @rotrece

Rocío i Manuel decidien batejar el cadell amb el nom de Roma en record de l'últim viatge que van fer junts. Una de les il·lusions més grans de la filla d'Antonio David era viatjar a la capital italiana i per fi va poder veure complert el seu desig.

Va ser el passat mes de febrer i, encara que va tenir una mala experiència, la veritat és que la influencer va gaudir molt. Van visitar els llocs més emblemàtics i no va dubtar a compartir fotos romàntiques al costat de Bedmar. Un record que estarà sempre present a la seva memòria gràcies a l'arribada de la seva nova mascota.

➡️ Gent

Més notícies: