Muntatge d'Amador Mohedano somrient vestit i amb un barret negre i Rocío Flores seriosa amb els llavis vermells

GENT

Amador Mohedano defineix la nova vida de Rocío Flores amb tres paraules contundents

Amador Mohedano trenca el seu silenci i parla sobre el canvi que ha experimentat Rocío Flores després de la seva última aparició pública

Amador Mohedano s'ha pronunciat sobre l'últim esdeveniment familiar que ha tingut lloc al clan Mohedano. L'ex de Rosa Benito continua exercint de portaveu i donant la seva versió sobre les últimes polèmiques que afecten el seu entorn.

Amador es nega a participar en els mitjans, però sí que utilitza el canal del seu amic Juanjovlog per desfogar-se. En aquesta ocasió va ser l'aniversari de Gloria el que li va servir per presumir de família i parlar sobre la nova vida de Rocío Flores.

Amador Mohedano defineix la vida de Rocío Flores amb tres paraules: "Molt ben equilibrada"

Amador Mohedano ha tornat a parlar de la seva família al seu amic, el youtuber Juanjovlog, on ha presumit de la bona relació que hi ha. El 21 de febrer passat va tenir lloc l'aniversari de Gloria i gran part dels seus ho van celebrar amb ella.

Entre els convidats hi havia la seva exdona, Rosa Benito, i la seva filla Chayo. Tampoc va faltar Rocío Flores, amb qui la filla d'Ortega té una connexió especial. D'ella va parlar Amador al canal de YouTube de Juanjo, mostrant-se orgullós de la nova vida de la filla d'Antonio David.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano ha tornat a parlar de la seva família | GTRES

Apartada de la televisió, Rocío es troba en una altra etapa completament diferent de la dels seus inicis. La jove s'ha convertit en influencer i està immersa en el seu nou projecte com a empresària. Una decisió que l'ha allunyada de les polèmiques i que li ha atorgat la pau que tant anhelava.

Amador n'és perfectament conscient i definia la nova vida de Rocío Flores amb tres paraules: "molt ben equilibrada". Cosa que l'ex de Rosa celebra, ja que per a ell, amb 27 anys, la jove ha aconseguit una vida estable i força satisfactòria.

Muntatge d'Amador Mohedano parlant amb un barret de palla, unes ulleres de sol i una camisa de quadres i Rocío Flores seriosa amb una caçadora
Amador Mohedano qualifica la vida de Rocío de ben equilibrada | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

El germà de la chipionera sap que Rocío ho va passar francament malament després de l'aparició de la seva mare i celebra que ho hagi superat. Sobretot que hagi estat capaç de reprendre la seva vida i allunyar-se de totes les polèmiques, centrant-se només en ella mateixa.

També afirma que és una noia amb les coses clares i que sap molt bé el que vol i quines són les seves metes. Sempre deixant clar que per a la filla d'Antonio David no ha estat gens fàcil arribar al punt on es troba actualment.

Amador Mohedano es mostra orgullós de la nova vida de Rocío Flores

Tota la família Mohedano va fer pinya al voltant de Rocío Flores quan la seva mare va decidir explicar la seva història. Un d'ells va ser Amador, que no va dubtar a defensar-la i negar totes les coses que la seva neboda atribuïa a la influencer.

Les mirades hi estaven posades i la seva vida es va convertir en un caos ple de rumors i acusacions diverses. És per això que, ara que sembla haver passat pàgina, Amador es mostra orgullós de l'esforç tan gran que va fer.

Captura de Rocío Flores parlant per a les càmeres d'Europa Press
Amador està orgullós de la nova vida de Rocío Flores | Europa Press

"No ha estat gens fàcil", afirmava l'exrepresentant, valorant el "sacrifici" que Rocío ha fet durant anys. La part més complicada per a Amador és la relacionada amb les preguntes que els reporters llancen a la jove sobre la seva família.

Davant d'això, el pare de Chayo s'enorgulleix que sempre contesta amb amabilitat, negant-se a respondre. "Vull que la gent es quedi amb això", demanava.

Però si hi ha alguna cosa de la qual Amador presumeix, és que Rocío hagi tirat endavant sense haver de parlar de la família. "Rocío Flores ha demostrat que no necessita viure de cognoms ni de la seva mare", recalcava el youtuber. "És clar", responia amb molt d'orgull en veure com triomfa a les xarxes socials.

Actualment, la filla d'Antonio David està centrada en la seva feina a Farmasi negant-se a participar en cap mitjà. Una estabilitat que espera continuar mantenint per poder gaudir de la seva nova vida.