Muntatge de Rocío Carrasco amb Rocío Flores, el seu xicot Manuel Bedmar i una captura de les seves stories a Instagram

GENT

Rocío Flores envia un missatge amb Manuel Bedmar que podria signar fins a la seva mare

Rocío Flores ha aprofitat per enviar un missatge important amb el seu xicot, Manuel Bedmar, de cara a aquest nou any

Rocío Flores ha reaparegut a les xarxes socials per compartir amb tots el seu gran desig de cara a 2024. La jove, que està completament bolcada amb el seu negoci, s'ha pres un dia lliure per descansar i gaudir amb el seu xicot, Manuel Bedmar, i uns amics.

Així, Rocío Flores i Manuel Bedmar també han aprofitat per enviar un missatge important de cara a aquest nou any. I és que ella està molt il·lusionada, enmig d'una etapa molt reeixida.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores troba suport en el seu xicot Manuel Bedmar | Europa Press

"Per tot el que construirem aquest 2024", ha compartit molt emocionada Rocío Flores al seu Instagram. Cosa que contraresta molt amb la situació que ha travessat aquests últims anys, quan les polèmiques familiars l'han portada a passar-ho realment malament.

No obstant això, i malgrat com li va de bé ara, la jove també va haver d'enfrontar-se a nombroses crítiques. Especialment, perquè molts asseguraven que el seu negoci podria ser una estafa piramidal.

I és que l'estratègia per pujar consistiria a captar uns altres col·laboradors perquè posin a la venda els productes de la marca Farmasi.

Captura del storie de Rocío Flores a Instagram
Captura de la història de Rocío Flores brindant per 2024 | Redes sociales, @rotrece

Rocío Flores envia un missatge cridaner a les xarxes socials

"És una excel·lent oportunitat de negoci, on pots estalviar en comprar, guanyar més en vendre i obtenir encara més creant el teu propi equip", asseguren al seu web.

Un projecte del qual Rocío Flores se sent molt orgullosa i on ha aconseguit reunir un equip al qual està molt unida. Així, no hi ha dubte que la noia espera continuar complint grans metes de cara a 2024.

Rocío Carrasco somrient amb unes ulleres granats i una jaqueta de colors
Rocío Carrasco, molt feliç a RTVE | Europa Press

Mentre que, d'una altra banda, la seva mare també podria sentir-se molt identificada amb aquest missatge, ja que a Rociíto també li va força bé en la seva nova etapa a RTVE.

Carrasco ha passat de ser una de les grans estrelles de Telecinco a abandonar la cadena per la porta del darrere. Tot i això, ha acabat trobant un nou filó en els programes de La 1.

Així, es mostra molt feliç amb el seu pas per Bake Off: Famosos al Horno, on cada setmana posa a prova la seva destresa entre fogons. A més, allà comparteix pantalla amb altres grans amigues com ara Terelu Campos o Alba Carrillo.