Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco
GENT

Rocío Carrasco no està sola: qui la recolza enmig de la polèmica

Rocío Carrasco està en dubte per l'últim fet que ha succeït amb els seus fills

Rocío Carrasco està acostumada a estar a l'ull de l'huracà i a ser víctima de comentaris durs i crítiques. I és que s'ha passat més de 20 anys sent el sac de boxa del seu exmarit i de la seva mediàtica família. Per això ara pot suportar tots els furibunds atacs que està rebent per no haver assistit al judici en què s'hagués vist amb els fills.

Carrasco sap que té molts detractors, els quals aprofiten qualsevol circumstància per posar-la en dubte. Però, també ha de ser conscient que no està sola. Té el suport del seu marit, familiars, amics i nombrosos ciutadans anònims que l'estan recolzant ara enmig d'aquesta nova polèmica.

Rocío Carrasco és conscient del motiu de les noves crítiques

La dona de Fidel Albiac ha vist que aquests últims dies la seva tranquil·litat s'ha trencat del tot. Tot perquè no ha assistit a la vista del procés judicial en què se l'acusa d'un presumpte delicte d'abandonament de família. Concretament, de no haver passat la pensió al seu fill David, després que se l¡emportés el seu pare a Màlaga sense el seu consentiment.

Rocío es tornaria a veure amb els seus fills en aquesta cita després de molts anys, però no s'hi ha presentat. No ho ha fet, com ha explicat l'advocat de la seva filla, perquè no se li ha notificat aquesta vista. Per això, el jutge l'ha suspès i haurà d'establir-ne una nova data.

Imatge de la família Flores sortint del Jutjat pel judici de Rocío Carrasco contra ells

Carrasco ha actuat emparant-se en allò que indica la llei, però els seus detractors han vist la seva absència com un nou menyspreu als seus fills. Tant és així, que les xarxes s'han tornat a omplir de seguidors de la família Flores titllant-la de mala mare, de mala persona i de continuar vexant-los. És més, la seva pròpia primogènita ha fet unes declaracions públiques acusant-la d'haver-li destrossat la vida.

Rocío Carrasco té molt suport a les xarxes

Rocío Carrasco ha de tenir clar que, malgrat aquests atacs i comentaris que la tornen a qüestionar, no està sola. Té el suport incondicional dels seus éssers estimats. Però, també de molts ciutadans corrents que van començar a recolzar-la després d'escoltar el testimoni que va donar a la seva docusèrie.

Precisament, aquestes persones anònimes han optat per fer servir Twitter per deixar-li clar que estan al seu costat i que segueixen creient tot el que va narrar. Per exemple, hi ha usuaris, com @Alba_lor, que li han dirigit missatges. Un exemple n'és aquest: “Avui 30/06/2023 declaro i seguiré declarant que he estat testimoni del maltractament a Rocío Carrasco més de 20 anys per part d'ADF, el seu entorn més mediàtic i periodistes que, tot i sabent la veritat, callaven o mentien” .

I no és l'única persona, ja que n'hi ha d'altres que han compartit unes paraules iguals o similars.

Sense oblidar que també a aquests comentaris se n'hi uneixen altres com “Boníssims dies i feliç divendres. Per Rocío Carrasco i totes les Rocíos” i “Per Rocío i per totes les víctimes de la violència masclista i institucional”.

Captura de 'Días de Tele' amb Rocío Carrasco com invitada

Així mateix, n'hi ha que han aprofitat els fets per criticar l'exmarit d'ella, la seva filla i els periodistes que els donen cobertura. Bona mostra en són tuits com aquests: “Jesús Manuel Ruiz, ets les escombraries periodístiques de què Mediaset es va desfer amb raó. Ets còmplice del maltractament continuat a Rocío, el teu odi no et deixa veure-hi, i el pitjor de tot és que t'agrada aquesta posició”.

“Qui sabrà el favor que li deus”. Als que s'hi uneixen: “El psicòpata segueix a la farsa d'exposar el fill de Carrasco” i “La que està condemnada per maltractar la seva mare és Rocío Flores”.

➡️ Gent

Més notícies: