Primer pla de Carlos Sobera al plató de 'Pesadilla en el Paraíso'
GENT

Carlos Sobera, assenyalat: estava arreglada la final de 'Supervivientes'?

Carlos Sobera i l'organització del reality revolucionen les xarxes socials

Carlos Sobera es converteix en el centre de totes les mirades per les inesperades paraules que ha pronunciat abans de conèixer el guanyador de Supervivientes. Per això, després d'aquest moment inexplicable, molts han especulat amb un possible tripijoc per part de l'organització.

L'edició més llarga i extrema d'aquest conegut reality de Telecinco ha arribat al final. Després de gairebé quatre mesos, Bosco Martínez-Bordiú ha aconseguit alçar-se amb la victòria.

Bosco Martínez Bordiu, amb rostre de sorpresa i felicitat, després de guanyar Supervivientes 2023
Bosco es proclama com a guanyador de l'edició | Mediaset

Tot i això, l'última emissió de Supervivientes 2023 no ha passat desapercebuda per als seguidors del format. I no només per l'amor inesperat que ha sorgit entre el nebot de Pocholo i la seva companya, Adara Molinero.

Després que Carlos Sobera anunciés que Asraf Beno i Jonan Wiergo havien estat eliminats de la competició, la parella ha arribat junta a la gran final. Però, abans de tancar les votacions, ha passat una cosa que ha aconseguit revolucionar les xarxes socials.

Carlos Sobera i 'Supervivientes' són assenyalats en xarxes

Carlos Sobera comet un inesperat error amb què ha pogut deixar al descobert un possible amany per part de l'organització de Supervivientes 2023. I és que, abans de tancar les votacions, el presentador ha anunciat sense voler el nom del guanyador aquest any.

Després de rebre al plató el tercer i quart classificat d'aquesta edició, el presentador ha donat la benvinguda a Bosco ia Adara. Però el que ningú esperava era el que passaria tot seguit.

En aquell moment, els espectadors encara desconeixien qui dels dos s'emportaria el gran premi, ja que les votacions encara seguien obertes.

Bosco, Carlos Sobera y Adara Molinero a la final de Supervivientes 2023
Carlos Sobera va anunciar el vencedor abans d'hora | Mediaset

Però un error al 'Cue' ha revelat abans d'hora el vencedor d'aquesta edició. Després de rebre Bosco entre aplaudiments, Carlos Sobera ha dedicat unes paraules a Adara. Discurs que ha aconseguit col·lapsar les xarxes socials:

"Rebem la segona finalista de la nit, que també està a un passet d'aconseguir aquest premi final. Va entrar com la 'reina dels realities' i surt com una supervivent de campionat. Ens ha fet riure, plorar, ha demostrat el seu caràcter i ha superat totes les seves pors".

Fins aquí tot semblava normal. Tot i això, Carlos Sobera no s'ha adonat que el discurs contenia una error que els seguidors del format no podran perdonar tan fàcilment.

I és que, abans que es tanquessin les votacions, ha anunciat sense voler la victòria de Bosco. Això ha fet saltar les alarmes sobre un possible tongo per part de l'organització.

"No ha guanyat, però s'ho hauria merescut com tots els altres", són les paraules que ha utilitzat Carlos Sobera, i amb què ha pogut deixar al descobert aquest suposat engany.

Com es podia esperar, els usuaris de les xarxes socials no han trigat a carregar durament contra Superviventes a través de les xarxes socials. I és que molts s'han sentit enganyats i estafats per part de l'organització.

"Les línies sense tancar i Carlos Sobera presenta Adara dient que no ha guanyat, però s'ho hauria merescut. ¿Perdona? Superviventes , alguna explicació?", ha escrit un seguidor a Twitter.

Altres han demanat que el programa surti públicament a explicar què ha passat. I és que consideren que han jugat amb totes les persones que han dedicat el seu temps a votar. “Això hauria de ser denunciable, no es pot jugar brut”.

Una excompanya de Carlos Sobera confirma les sospites

Al mateix temps que Carlos Sobera deixava al descobert aquest possible tripijoc, les xarxes s'inundaven de vídeos protagonitzats per Alba Carrillo. Després de mesos allunyada del focus mediàtic, la model ha revelat a través del seu canal de Twitch alguns dels draps bruts de Mediaset España.

Després de "destrossar" el final de Vaya Vacaciones, l'excol·laboradora de televisió ha fet una revelació inesperada. I és que, segons ella, la seva final contra Adara Molinero a GH VIP també va estar arreglada.

Alba Carrillo en un directe parlant de 'Vaya Vacaciones' enfadada, al programa 'El Salón de Té'
L'excompanya de Carlos Sobera parla sobre aquest tema | Twitch, Salón de Té

Segons l'excompanya de Carlos Sobera, els telèfons no s'havien tancat quan Paco Fernández, directiu de la cadena, li va dir que, encara que no havia guanyat, havia estat molt renyit.

"Jo li vaig contestar: 'Paco, se suposa que encara no s'han tancat els telèfons'. Això és Mediaset", ha assegurat Alba, abans de confessar que, tot i que ja sabia que havia perdut, va decidir fer bona cara fins al final.