Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient
GENT

El paper que ha jugat Fidel Albiac a la plantada de Rocío Carrasco als seus fills

Fidel Albiac seria una figura clau en el judici que tenia la seva dona

A dia d'avui, encara molta gent segueix en estat de xoc després que Rocío Carrasco no es presentés al judici que tenia pendent per l'impagament de manutenció del seu fill petit, David Flores.

I és que ningú no es podia arribar a imaginar que la filla de 'La más grande' deixés plantat el seu exmarit i als seus dos fills en aquest moment tan important. Ara, malgrat que ja han passat dies d'aquest succés, cada cop van sortint a la llum més detalls sobre aquesta no compareixença judicial.

De totes les dades que s'han revelat públicament respecte a aquest tema, n'ha cridat molt l'atenció una en concret que té com a protagonista Fidel Albiac.

I és que s'acaba de destapar el paper que hauria jugat el mateix Fidel Albiac en aquest judici si s'hagués arribat a celebrar.

Primer pla Fidel Albiac serio pels carrers de Madrid
A la llum el que tenia pensant fer Fidel Albiac al judici | GTRES

Fidel Albiac tenia un important rol al judici de la seva dona

Se sap ben bé que Fidel Albiac ha estat en tots aquests anys el màxim aliat de la seva dona, Rociíto, sobretot, pel que fa a assumptes legals, que és on la seva dona té més conflictes.

I és que des de fa molts anys, la filla de 'La Jurado' carrega a l'esquena molts problemes legals contra el seu exmarit, Antonio David Flores. Tot i això, en els últims anys, a causa del llançament de les seves dues docuseries, també ha aconseguit ser demandada pels seus propis fills, Rocío i David Flores.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac entre els asistents a la inauguració del monument en honor a Pedro Carrasco a Huelva
Fidel Albiac sempre recolza la seva parella tant en els bons com en els moments dolents | GTRES

Això és el que li fa més mal, que els seus petits la portin als Jutjats, cosa que sap molt bé el mateix Fidel Albiac. Per això no dubta a recolzar-la, sobretot quan es tracta d'un assumpte així.

I així seria també precisament amb aquest últim, ja que Fidel Albiac no només estaria al judici per exercir de suport a la seva dona, sinó que també tenia un altre paper important.

Si s'hagués arribat a celebrar l'audiència, Fidel Albiac hauria estat un dels testimonis del judici. Una teoria que va ser confirmada al seu moment per l'advocat de Rociíto, Javier Vasallo.

Segons van afirmar diversos mitjans aleshores, el testimoni de Fidel Albiac era clau perquè ha compartit la seva vida amb Carrasco durant molts anys.

Per descomptat, abans de res, només podem dir que no hi ha més prova d'amor que la que faria Fidel Albiac per la seva dona en aquest judici.