Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Carlota Corredera, tots dos amb rostre somrient

GENT

Rocío Carrasco i la picada d'ullet que farà molt feliç Carlota Corredera

Rocío Carrasco ha pronunciat unes paraules a 'Bake Off' que són una picada d'ullet a persones com Carlota, que li han donat suport incondicionalment

Rocío Carrasco està vivint una nova etapa a la televisió, després del veto que li va imposar Telecinco. Ara es troba feliç a La 1, on forma part del concurs Bake Off. En concret, com altres famosos, està competint per convertir-se en la millor pastissera.

Rocío Carrasco s'ho està passant d'allò més bé en aquest format i hi està protagonitzant moments únics. Entre ells, un de molt especial que segurament ha alegrat Carlota Corredera. I és que ha dit unes paraules, que són una picada d'ullet per a aquesta i per a totes les persones que van creure el seu testimoni de maltractaments i violència vicària.

Rocío Carrasco ha fet una picada d'ullet a Carlota Corredera

Rocío Carrasco va romandre molts anys callada, aguantant que el seu exmarit, Antonio David, i la seva família mediàtica la posessin constantment en dubte. Guanyaven diners a costa seva, qüestionant-la com a mare, titllant-la d'infidel i fins i tot d'estar manipulada pel seu actual marit, Fidel Albiac.

Però el 2021 la filla de Rocío Jurado va decidir trencar el seu silenci per sempre. Mitjançant una docusèrie, va relatar el calvari que va viure al costat d'aquell que va ser el seu primer marit, a qui va acusar de la seva desgràcia. El seu testimoni no va passar inadvertit per a ningú, encara que unes persones la van creure i d'altres no.

Carlota Corredera agafant les mans a Rocío Carrasco en un plató de Telecinco
Rocío Carrasco va trobar sempre el suport incondicional de Carlota | Mediaset

Rocío Carrasco va comptar amb el suport i l'afecte de nombrosos ciutadans corrents i també de professionals de la televisió, com ara Carlota Corredera. Tots ells es van unir sota la denominació de marea fúcsia i, actualment, continuen mostrant-li el seu suport incondicional.

Aquest suport constant que sent d'aquells ha fet que Carrasco ara hagi tingut un gest molt especial a Bake Off. Ha passat a l'última emissió, quan ha arribat a les cuines Sharonne, amb l'objectiu de donar-hi una mica de glamur. Exactament, ha ofert als concursants l'oportunitat de transformar-se i portar un look més divertit.

El que ha fet la dona de Fidel Albiac és manifestar: “Tot això fúcsia per a mi”. D'aquesta manera, ha alegrat Carlota i tots els que s'inclouen en aquesta marea de suport incondicional cap a ella.

Aquest és un gest d'agraïment cap a tots els fans i, especialment, cap a la gallega, a qui la seva defensa a ultrança de Rocío li va acabar passant factura. En efecte, va rebre moltíssims atacs a les xarxes i es va quedar sense feina a Telecinco. Tanmateix, ha reconegut públicament que no se'n penedeix, tant és així que cada vegada és més activa a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere.

Rocío Carrasco ha tingut més detalls amb els seus incondicionals

Rocío Carrasco, que s'està mostrant molt feliç i divertida a Bake Off, ha tingut més gestos d'afecte cap a la seva marea fúcsia des del començament de programa. Per exemple, un altre dia li va tocar un robot d'aquest color al cuinat. En veure'l, va afirmar: “A veure si m'entenc jo amb el trast aquest, que és rosa i m'ha de donar bona sort”.

Fins i tot, una altra vegada, va llançar una indirecta als seguidors del seu exmarit, la marea blava. Ho va fer quan li va anar malament en una prova en què havia fet servir aquest color. Va exposar que sempre rebutjaria aquest to.