Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco

Rocío Carrasco i el motiu pel qual no anava als homenatges de Rocío Jurado

Rocío Carrasco era sempre la gran absent

Rocío Carrasco es va passar molts anys callada i allunyada del focus mediàtic. En concret, no apareixia a la televisió i era la gran absent a la majoria dels homenatges que se celebraven a la seva mare, Rocío Jurado. I això va donar lloc al fet que el seu exmarit, Antonio David, i la seva mediàtica família la critiquessin així com nombrosos col·laboradors de televisió.

Rocío, però, fa poc temps va decidir trencar el silenci. Ho va fer a través de la seva docuserie, on va relatar el calvari que havia viscut i va desmentir les informacions que havien donat els qui la qüestionaven. I, a més, va revelar el motiu pel qual no acudia als actes en honor de la seva progenitora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Va donar una raó de pes. Raó que curiosament, com ens mostra l'hemeroteca, la desvetllaven temps enrere els qui ara la neguen. Sí, els que han esdevingut els seus màxims detractors i diuen que no és veritat el testimoni que ha donat a la televisió.

Rocío Carrasco no podia acudir als homenatges a Rocío Jurado per una raó

Rocío Carrasco va sentir que el seu món s'ensorrava l'1 de juny del 2006. Sí, perquè, després d'haver perdut cinc anys enrere el seu pare, la seva mare moria. 'La més gran' moria després de molt de temps patint una dura malaltia.

La dona de Fidel Albiac la vam veure destrossada a l'enterrament, ja que perdia un dels grans pilars de la seva vida. Amb la seva marxa es va veure ficada en un pou, i també va contribuir, com ha relatat, la situació amb el seu exmarit i els seus fills. Per això va optar per allunyar-se dels mitjans i de la vida pública.

Rocío va trobar el seu refugi a casa amb el seu noi, els seus amics i els familiars que van estar sempre al seu costat. I això va fer que en comptades ocasions se la veiés al costat dels seus oncles, germans o cosins en els homenatges que periòdicament organitzaven en memòria de la xipionera. Una absència que li va guanyar nombrosos i forts atacs durant anys.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco es va enfonsar i es va aïllar en perdre la seva mare | Europa Press

Carrasco a la seva docusèrie ha afirmat que no anava a aquests actes perquè no podia, era massa el dolor que sentia. No havia superat la seva mort i això va fer que tampoc no fos capaç de visitar la tomba de la seva mare.

La seva justificació ara ha estat ajudada amb un vídeo del Deluxe de fa uns anys. Mila Ximénez va confirmar aquella dient: “Cada un té una manera de passar el dolor. I jo entenc Rocío, perquè no em sento còmoda anant a funerals pels meus pares”.

“Potser a ella no li ve de gust anar a la tomba ni recordar coses. És una manera diferent de sentir l'absència”.

Fins i tot al plató Ortega Cano estava com a convidat i va donar suport a aquest plantejament. Va dir: “Ella té una pena molt gran amb la seva mare i és una pena molt particular”. És més, va manifestar que Rocío i els seus fills “porten una vida força casolana i surten molt poc”.

Altres veritats de Rocío Carrasco que també són confirmades

Rocío Carrasco en la seva docuserie va relatar igualment que durant molt de temps es va preocupar dels seus germans i del vidu de la seva mare, Ortega Cano. Quan ho va explicar, els al·ludits ho van negar de manera més o menys directa. Però amb aquest vídeo es confirma que els que menteixen són ells.

En aquestes imatges Ortega confirma que els seus fills han passat el cap de setmana a casa de Rocío amb els fills d'ella. Així mateix, admet que havien parlat per telèfon recentment: “Ens truquem per coses dels nens, pels aniversaris...”.

“Sense entrar en moltes profunditats, m'hi porto bé. Mentre no sigui el contrari, ho defensaré”.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i José Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado
Rocío Carrasco també va dir la veritat sobre els seus germans i Ortega | España Diario