Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'

Jorge Javier Vázquez torna a Telecinco: el programa on reapareixerà

Telecinco ha aprovat el nou programa de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez torna a Telecinco després d'uns mesos absentat dels mitjans de comunicació. No ha donat entrevistes i només ha fet servir les seves xarxes per explicar que havia aprofitat l'estiu per visitar la seva artista preferida. Vázquez s'ha refugiat a Paco, la seva exparella i gran suport, i no se n'ha sabut res fins avui.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Javier Vázquez suposadament no tenia bona relació amb els nous responsables de Mediaset: Alesandro Salem i Borja Prado. Aquesta teoria està començant a tenir llacunes, ja que Telecinco ha confirmat que el presentador tindrà un nou programa. A més, es tracta d'un espai ambiciós que pretén competir amb Pablo Motos i El Hormiguero.

Jorge Javier presentarà Cuentos Chinos, format d'entreteniment produït per La Fàbrica de la Tele, productora de Sálvame. El català tindrà oportunitat de demostrar el seu talent en un programa que aparentment no té res a veure amb el passat mediàtic. Tindrà una mecànica semblant al Hormiguero: una entrevista central i seccions d'entreteniment.

Caretl de Contes Xinesos, programa de Jorge Javier a Telecinco
Jorge Javier Vázquez ja té un nou programa | Mediaset

Beatriz Archidona ha estat la responsable de donar aquesta notícia i ho ha fet de manera inesperada. Ha donat pas als anuncis i la primera cosa que s'ha vist ha estat una promoció de Telecinco anunciant la seva nova oferta. Gran Hermano VIP, TardeAR i una infinitat de programes, però un ha cridat l'atenció: Cuentos Chinos.

Jorge Javier Vázquez reapareixerà al setembre

Telecinco ha aprovat Cuentos Chinos, tot i que aquest espai encara estava a l'aire. No es gravarà a les instal·lacions que Mediaset té a Fuencarral. En aquesta ocasió Jorge Javier s'haurà de desplaçar fins a un estudi que és a prop d'Antena 3.

Jorge Javier Vázquez recolzat a l'espatlla de David Valldeperas a Sálvame
Jorge Javier Vázquez torna amb La Fábrica de la Tele | Mediaset

Vázquez es reincorporarà a la cadena al setembre, coincidint amb la tornada d'Ana Rosa Quintana. Tots dos tenen l'objectiu de remuntar les audiències que ha perdut Telecinco des de la desaparició de Sálvame. El repte és complicat, però hi ha moltes expectatives que s'hi posen.

Antonio David Flores té una teoria que ha explicat al seu canal de YouTube: pensa que tot és un parany. Creu que a Mediaset no volen Jorge Javier i que li han posat un repte complicat perquè fracassi i sigui qui se'n vagi.